Biztos hogy nem lett volna olcsóbb.Érdekes, hogy nem vették át egy az egyben az amertkai multicam-et.
Lehet, hogy olcsóbban kijöttek volna.
)Fülesbagolyként?
Panhard VBL.
Miért olyan amilyen.
( Akik ismernek személyesen kereshetnek a videóban)

Nekem a biciklis volt ismerős! Meg a fókashow, de nem mertem mondani...Fülesbagolyként?![]()

Paliból csaj?
Összehasonlítás, a múlt és a jövő.

Az elején egy csaj meg egy ffi dumál... Múlt/jövő...
uh
Dinamikus tech demó az új eszközökről.
( Tüzérségi egységeknél megfigyelhető a csapatmunka. 120-as AV-nél főleg. És akkor el lehet dönteni hogy mennyi kiképzési idő is szükséges ezekhez az eszközökhöz.)
A tietek lenne a legjobb, ha nem hiányozna belőle a kontrasztosító (és az alakmásításban talán legfontosabb) fekete szín.A Francia multicam összehasonlítása az angollal és az amerikaiaval
Ezzel így nem értek egyet. Az egyik nagyon fasza mintában, a rhodéziai mintában sincs fekete.A tietek lenne a legjobb, ha nem hiányozna belőle a kontrasztosító (és az alakmásításban talán legfontosabb) fekete szín.

2 év?Ezzel így nem értek egyet. Az egyik nagyon fasza mintában, a rhodéziai mintában sincs fekete.
Nem tudom jó lesz e, majd ha megjön 2 év múlva megírom![]()
Oda is beindul majd az obligát gatyás vicc...

Igen, elvileg 2024 , az egész seregnek egyszerre akarják lecserélni. Sok alakulat még az újabb F3 gyakorlót sem kapta meg és már nem is fogják, egyből multicam lesz
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..