Mistral LHD osztály (Franciaország)

Most néztem a Ka-52 topikban már 1 napja kint van Bokitól, hogy Ka-52 t veszenk az egyiptomiak, 50 db ot. No, feltaláltam a spanyolviaszt :D !

Mégsem csinálnak rossz uzletet az oroszok?!
A potenciális Mistral vásárlóknak Oo felkínálja hozzájuk a Ka-52K helikoptereket. Tehát 50 helikopter a két Mistralhoz vagy orosz véto a hajók eladására.

u.i. Eddig kevésnek tunt a francia kompenzálás a Mistralokért 950 millio , de így már értheto .....

Ma megkezdték az orosz szakemberek(múlt héten érkeztek Fo-ba) a Mistralok orosz navigációs és irányítási rendszereinek kiszerelését.

A franciák ma nyilvánosságra hozták az Oo-nak visszaadott pénz pontos osszegét. Tehát 949 754 859 Eurot fizettek ki.

Friss
Az oroszok meghagyják az orosz berendezéseket a Mistralokban, ha Egyiptomnak lesznek eladva a hajók.

<blockquote rel="antigonosz">A nagy szaudi látogatás Moszkvában így már érthető.

Most akkor a szaudiak meg az egyiptomiak haverok vagy nem?

</blockquote>

Miért ? Nem azok? A szaudiak fizetnek nekik, egyiptom fegyverkezik és harcol.

<blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="antigonosz">A nagy szaudi látogatás Moszkvában így már érthető.

Most akkor a szaudiak meg az egyiptomiak haverok vagy nem?

</blockquote>

Miért ? Nem azok? A szaudiak fizetnek nekik, egyiptom fegyverkezik és harcol. </blockquote>

Valahol olvastam, hogy mintha Szíria kapcsán az egyiptomiak újabban Asszadot támogatnák.

A megrendelést már leadták 52 drb új EOS-ra a Ka-52K-hoz.

Elvileg azok a sima Ka-52-esekhez kellennek, K verzio meg nincs leutve, bar igy mar kitudja...
Mondjuk csak par darab Seaspritejuk es Sea Kingjuk van meg ugyhogy meg lehet K-s megrendeles is belole.

Igen, a cikkben nincs szo K valtozatrol, csak a simarol, annak ellenere, hogy egy tengereszeti valtozaton volt rajta az idei MAKSon.

Egyiptom és Oroszország aláírták a szerzodést 50 drb Ka-52 leszállításáról.
Ha Egyiptom szukségesnek látja, akkor haditengerészeti Ka-52K lesz leszállítva.
http://tass.ru/armiya-i-opk/2285091

Egyiptom és Oroszország aláírták a szerzodést 50 drb Ka-52 leszállításáról.

Azért nem semmi! Irak is rendelt 42db Mi-28 Algéria menyi Mi-28 rendelt?