MQ-25 Stingray (Boeing , USA)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

weasel007

Well-Known Member
2011. július 15.
3 797
8 447
113
37f9833ee9bf4094d5a505dcb22b5933.jpg
Egy kép kicserélve.
 

Gungnir (F1End)

Well-Known Member
2021. március 24.
442
1 189
93
Az F-35-ös, hogy mennyire nem manőverező légiharcra lett optimalizálva - nos, erről kiderült, hogy egy szándékos dezinfó volt a Pentagon részéről.
A gép kimagasló dogfight képességekkel rendelkezik, mivel képes teljes kontrollálhatóságot mutatni a Hornet állásszögein is, de majdhogynem az F-16-ossal egyenértékű módon képes az energiáját visszagyűjteni.

Nem lehet, hogy hasonló a helyzet az MQ-25 esetében is?
Nagyon adja magát a kialakítása, hogy kb kezdetekfől fogva csökkentett észlelhetőségű UCAV is legyen, ne csak lég iutántöltő.
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
39 170
75 628
113
Nem tudom, volt-e már szó róla, de a USA haditengerészete embernélküli légitankolással kísérletezik.


Több kísérlet után most az F-35-ös került sorra, a teszt sikeres lett.

Csak hogy meg legyen az eredeti hír is:


 
 • Tetszik
Reactions: fishbed and Vogon

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 690
14 653
113
Csak hogy meg legyen az eredeti hír is:


Vagy tíz éve.
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
39 170
75 628
113
Csak hogy meg legyen az eredeti hír is:


 
 • Tetszik
Reactions: fishbed