Lehet hogy én nem értem amit látok, de én meg azt látom bele, hogy egyáltalán azért vannak még játékban az ukránok, mert beleálltak iszonyat veszteségeket bevállalva a gyalogsággal abba, hogy minden bokorból betámadják sokszor az általad lesajnált kamikaze akcióikkal oldalba támadva lesállásokkal az orosz páncélos ékeket, logisztikai vonalakat, van sok Manpads amivel magasra kényszerítik a VVS-t, a heliket sem tudják szabadon használni, és kitartanak a lövészárkokban és a városokban a végsőkig, hiába lövik ki belőlük tüzérséggel a szart is az oroszok.
Ezt úgy tudják csinálni, hogy sokan vannak, sok helyen, és messze nem csak a hivatásosaik harcolnak. Ha jól tudom, az első pár napban Kijev is azért maradt talpon, mert egy területvédelmis dandár ment neki a deszantosoknak Gosztomelnél. Nagy létszám, bevállalva a nagy veszteséget. Nagy létszámot meg néha az ukránok is a brutál nagy nyugati segítség mellett is csak pl. Maximmal tudnak felfegyverezni.
Én ezt látom bele, s ebből vontam olyan következtetést, hogy nekünk a hivatásos haderőnk kb. 4000 fő harcoló katonája egy pusztán csak védelmi célú összhaderőnemi háborúban is a 93 000 km2-ünkön LÓFASZ esti fényben!