A D20-al sem.Jöjjön helyette jobb, több, akkor biztos el lesz. A 24 PZH nem váltja meg a világunkat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A D20-al sem.Jöjjön helyette jobb, több, akkor biztos el lesz. A 24 PZH nem váltja meg a világunkat.
Szerintem az olyan szempontból kevésbé problémás, hogy az egy már az átvételkor ismert tartozás volt. De azért az átvétel után befutó - korábban nem ismert - követelések soha senkinek nem esnének jól.Akkor lassan vissza fizethetik azt a 15-16 milliárd forintos villany számlát az E-onnak, amivel tartoznak.
Khm indiai alapanyag beszerzés spórolás lvl 999. Egyéb gazdasági tanacsokert fordulhatok hozzam ( az első tanács ingyenes)Nekünk van vasbányánk? Nekünk van kohónk? Nekünk van acél lemezhenger üzemünk? Vajon miből állítjuk elő a KF-51-t?
A német alapanyagból! Ezért csak összeszerelő üzemnek fogják csak hívni! Ha a németeknek a magas árait fizetjük! Nézd meg, a Lengyelek elmentek keletre mivel ott is bányásznak vasat, s készítenek harckocsit is s nem is akármilyet! Szóval jól beletenyereltünk a szarba!
Khm indiai alapanyag beszerzés spórolás lvl 999. Egyéb gazdasági tanacsokert fordulhatok hozzam ( az első tanács ingyenes)
Én erre már régen gondoltam, mikor eladtuk az indiaiaknak a hengersort! Ám azért kösz, jó tudni!Khm indiai alapanyag beszerzés spórolás lvl 999. Egyéb gazdasági tanacsokert fordulhatok hozzam ( az első tanács ingyenes)
NeeeemKhmmm/izééé, ....: Indiai vasárú-átcimkéző feladatú zRt./Kft.-re utalsz?
.
Khm.Nincs ilyen.EU vámunió van.magyar vám területnek minősül
Ahhha azon belül tagállamonként eltérő eljárásrendek.Khm.Nincs ilyen.EU vámunió van.
Amire te gondolsz Vámunió többnyire az uniós tagállamokra vonatkozik 3.orszagbeli meg olyan országra mint pl India Kína Pakisztán amire kő keményen minden szar +teher meg vám bunti ki van szabva azokra nem teljesen.Khm.Nincs ilyen.EU vámunió van.
Te most komolyan a vámost oktatod?Khm.Nincs ilyen.EU vámunió van.
Sok sok előnye van ennek a csúnya uniónak azert…Ja,mert az EU valójában NEM unió.Inkább egy fábol vaskarika.
Az EU egy valuta és vámunió.Hülyeségek azért vannak,mert nincs rendesen szabályozva.Amire te gondolsz Vámunió többnyire az uniós tagállamokra vonatkozik 3.orszagbeli meg olyan országra mint pl India Kína Pakisztán amire kő keményen minden szar +teher meg vám bunti ki van szabva azokra nem teljesen.
Anno vamoltam oroszoknak,fehéroroszoknak na az is egy bonyolult történet. Szegény oroszt 4 napig tartottam a kamionjaba míg a cége be nem fizetett mindent amit az adott országok vam hatóságának kellett
Teljesen lényegtelen,hogy konkrétan melyik ország vámszerve áll az EU vámhatáron,mert az EU vámhatár.Te most komolyan a vámost oktatod?
Nem fogok én itt bele menni a vám rejtelmeibe mert meg is szegnem a titoktartást de nehogy már azt hidd hogy a egy közép európai vám teher megfizetése megegyezik egy németével már csak az afa miatt se stb stb..Az EU egy valuta és vámunió.Hülyeségek azért vannak,mert nincs rendesen szabályozva.
4 nap még nem is sok.Volt,hogy 3 hétig álltam vámudvarban.....
Teljesen lényegtelen,hogy konkrétan melyik ország vámszerve áll az EU vámhatáron,mert az EU vámhatár.
Nem teljesen azonos az eljárásrend,de nagyrészt az EU harmonizáció szabályozza a vámeljárást.Áfa meg nem vámtétel,az exportárú nem áfa köteles,az visszaigénylésre kerül az exportáló ország szabályai szerint (általában azt nem is a vámosok intézik,csak ellenjegyzik az adott ország adóhatóságának-bár azt pont nemtudom,hogy momentán nálunk hogy van).Az mondjuk nagy szivás,mikor haburgi Freihavenböl viszel mondjuk kameruni jövedéki importárut szarajevói exportra......Anyja neve 6 példányban 6szor az az inditás......Meg 3 doboz andaxin.Nem fogok én itt bele menni a vám rejtelmeibe mert meg is szegnem a titoktartást de nehogy már azt hidd hogy a egy közép európai vám teher megfizetése megegyezik egy németével már csak az afa miatt se stb stb..
Szerintem rosszul fogalmaztam és emiatt nem egyre gondolunk amit te mondasz mikor belép es megy tovább, én konkrétan arra gondoltam hogy ott ahol megérkezik felszabadítja mint már uniós termek és utána ott ahol ez meg történik ottani ország sajátosságait megfizeti a cég (esetünkben 60+ adó közül választhat )Nem teljesen azonos az eljárásrend,de nagyrészt az EU harmonizáció szabályozza a vámeljárást.Áfa meg nem vámtétel,az exportárú nem áfa köteles,az visszaigénylésre kerül az exportáló ország szabályai szerint (általában azt nem is a vámosok intézik,csak ellenjegyzik az adott ország adóhatóságának-bár azt pont nemtudom,hogy momentán nálunk hogy van).Az mondjuk nagy szivás,mikor haburgi Freihavenböl viszel mondjuk kameruni jövedéki importárut szarajevói exportra......Anyja neve 6 példányban 6szor az az inditás......Meg 3 doboz andaxin.
Namost ha mi üzemeltetünk egy dokkot Triesztben,az attol még nem lesz Magyar Állam felségterülete.Az joghatóságilag továbbra is olasz felségterület marad,nincs magyar vámhatósági felügyelet alatt.Az,hogy mikor magyar felségterületre ér az árú,milyen adószabályozás alá kerűl,az már magyar belügy.De annak semmi köze az EU jogharmonizált olasz vámszabályozáshoz (ami azt illeti,a magyarhoz se)Szerintem rosszul fogalmaztam és emiatt nem egyre gondolunk amit te mondasz mikor belép es megy tovább, én konkrétan arra gondoltam hogy ott ahol megérkezik felszabadítja mint már uniós termek és utána ott ahol ez meg történik ottani ország sajátosságait megfizeti a cég (esetünkben 60+ adó közül választhat )
Speciel azt nem nehéz összehozni, hogy vámolhassunk onnan. Csak minek: EU, úgyis vámolnak.nincs magyar vámhatósági felügyelet alatt.