Pont annyira komolyak, mint ahonnan ezt idézted.
És már megint túl sokat foglalkoztok velem ahhoz képest hogy nem érdekel amit írok.
Csak szólok annak, akinél nem lennék "ignoreon", hogy ne habozzon...XD
Azt még megjegyezném azért, hogy nálam meg senki nincs tiltólistán, ugyanis mindenki véleményét tudomásul veszem tetszik vagy nem, és nem elbújkálok előle.
Bár amott a zárt alusapkán tudom hogy pont ez a bevett "eljárás".
Szigorúan a "pártatlanság" jegyében.
Megy a terelés, meg a rinya megint.
A kérdésemre meg megint nem válaszoltok, de a személyeskedés, meg a privát levelezés már megint beindult...
Majd ha egyszer elkezdem azt olvasni amott "helyzetelemzésekként" hogy "ez és ez a helyzet, illetve ez és ez egyik és másik oldal véleménye de én a következőket gondolom"...
És nem pl. tizenéves extiktokker kisp#csák öt perc alatt dátumos műholdképekkel ízekre szedhető a 80IQ-s pórnépnek szánt agitpropok jönnek elő szánalmas önigazolási kísérletekként megfellebbezhetetlen igazságként hirdetve, stb stb...
Hogy megy a "mocskoshanyatlónyugat"-ozás olyan (egyébként teljesen jogos) dolgokat a szemére vetve, amit a másik oldal is napi szinten elkövet, ha majd tököt növesztetek és megvalljátok hogy mi az az ideológia amiben hisztek, és megismeritek a relativizálás fogalmát, és elfelejtitek érvként használni, mert az nagyon szánalmas, na majd akkor magatokra hagylak benneteket a véleményetekkel, amit egyébként mindíg is tiszteletben tartottam, és tartok.
Amikor majd szigorúan egyszerű emberként kezdünk el beszélgetni akiknek véleménye van, ( mert ne haragudj van annyi rutinom hogy tudom hogy az anonim neten mindenki azt ír magáról amit akar, van amott minden az "exkatonától a vörösdiplomásig" de én az olvasottak alapján meg azt gondolom hogy szimplán hétköznapi emberek járnak csak oda minden "bennfenntesség" nélkül, magamat is természetesen beleértve... ) és nem a "tévedhetetetlen valós/elhalgatott igazság" bajnoka.
Mert ennek, meg a normáiis hangnemű vitának az egyik fő alapvetése az, ha felteszitek magatoknak a kérdést, amire itt ti sosem válaszoltok hogy : Mi van ha tévedtek ?
Hogy esetleg nem úgy vannak/történtek a dolgok ahogyan gondoljátok...
Amíg nektek az RT, meg az "oroszokazigazságoldalán" nevetséges szutykai ( és ezzel nem azt mondom hogy a másik oldal mediáin folyó f#st kellene komolyan venni )
ott "alapvetések", és nem kaptok hisztirohamot amikor valaki röhög rajta mert az a gyökkettő színvonal, és ezt el is ismeritek, nem ilyen alpári dolgokkal akarjátok igazatok alátámasztani, tehát a propaganda mindkét oldalról kellő távolságtartással lesz kezelve, és az ilyen "győzni fogunk" ( pl. papajoe ) féle "egydimenziósok" felőletek is azt kapják amit az ilyesmi beszólasok egy komoly vitában érdemelnek, - akkor is ha éppen azt mondja ami neked tetszik - na majd akkor...