Én komolyan veszem. A te interpretációddal nem feltétlenül értek egyet.
Tudod, az a gond, hogy amit most csináltak vasárnap az oroszok (a villamos hálózattal), azt még lenne hova eszkalálni atom nélkül is. Egész hoholisztánban ki tudnák kapcsolni az áramot, és szerintem még ki is fogják. Ez pedig nem igényel mozgósítást sem, csak néhány billentyűleütést.
Szerintem nem fognak holnapután atomozni. Ha akartak volna, már megtették volna.
Azzal megvárják, hogy alakul a tél.
De ki mondta, hogy holnapután fognak?
Medvegyev nem ezt írta.
Mi az hogy, ha akartak volna, már megtették volna?
Lehetne persze a villamos hálózatot szétverni, de mi van ha nem teszik, mert nincs értelme Ukrajnát zúzni, amikor a háború nem ott dől el?
Ki mondta, hogy nem várják meg a telet?
Én azon döbbentem le, hogy lehet nincs értelme mozgósítani, sőt, nincs értelme Ukrajnán a következő lépcsőfokokat alkalmazni sem, mert pont azzal őrölné fel a Nyugat fokozatosan Oo.-ot. A teljes mozgósítás pedig lehet sikerrel járna, és Berlinig jutnának, de ugyanúgy atomot kapnának érte cserébe, mintha egyből atomoznának.
(Direkt nem írom úgy, hogy "mintha MOST egyből atomoznának", mert lehet, hogy pont a most szón akarna akkor fel a fél fórum. Az emberek amit lehet, szándékosan félreértenek...)