Olvasói aranyköpések

Status
Not open for further replies.
.

Minden személyeskedés nélküli ironikus gyöngyszem:

Kétségtelenül háború volt, de te rendes háborúról beszélsz, mondd már el mi az és ha már belekezdesz, akkor a nem rendes háborút is leírhatnád.

Egy magánjellegű kérdés a kocsmába/kantinba hányadik percben szoktak megütni ?
:rolleyes:

:)

... ;) :) :D :D :D .

.

"(hacsak nem elvezi a kamionparkolok szintjen mozgo, idonkent olcso dobozos sorokkel is futott "harcaszati vitakat", de ezt erosen ketlem.)".....ezen beszartam....vizuális vagyok... :D :D :D

• Vicces
Reactions: Miskolci Ogre
Kamm,már megint kötekszel-de tuidás nélkül.Merkava III tűzvezető rendszere képes volt első körben légi célok automatikus felderitésére,követésbe vételére és becélzására,leküzdésére a fő fegyverrel (helikopter célokrol van szó,megfelelő löszerrel a csőben-repeszkummulativ multifunkciós gyújtóval,mert az már létezett akkor is,ami azt illeti már 105milis lőszerhez már a 80as években is).Később a rendszer fejlődött,képessé vált földi célpontok sziluet alapján való felismerésére és megkülönböztetésére.

• Vicces
Reactions: perceptron
... + 1:

Mi van akkor, ha a ún. szlávicizmus a magyarból került a szlávba? Mellesleg Kőrösi Csoma Sándor is és Szentkatolnai Bálint Gábor is kimutatta a türk-magyar nyelvi rokonságot, ami egyben genetikai is. Ja hogy ők beszéltek egy pár türk dialektust is. K.Cs.S. messzebb is ment, a szanszkrittal és a dravida nyelvekkel rokonította a magyart. Ja hogy nem szobatudós volt?!
A keleti népek garmadája akkor miért tekint rokonnak minket? Biztos ostobák, mert nem fejlett nyugati szobanövények...

... A keleti népek garmadája akkor miért tekint rokonnak minket? Biztos ostobák,
mert nem fejlett, nyugati szobanövények...

:D
+
:hadonaszos:
+
14065.gif
!!!

.

Ami az elszigetelődést illeti:
Heten vagyunk jóbarátok egy lakásban, 7 szobával és pár fürdőszobával és mosdóval. Miközben kártyapartit játszunk, Te óvodás módon bezárod magadat az egyik wc-be, majd fennhangon ordibálsz a szankciódról valamint, hogy elszigeteltél minket.
Mi tovább játszunk, és újabb sört veszünk ki a hűtőből, azon gondolkozunk meddig bírod ki a szarszagot.

Előzmény:
Leo2A4 rekt

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Érdekesség, hogy ezen már rajta van a K1-es ERA is. Ez se tudta megmenteni...

... és a gyöngyszem:
Röntgen szemed van okoska?
:rolleyes:

(Költői kérdés, tudjuk a választ.... )

Hát, amilyen szinten elterjedtek a tandem HEAT-ok a fronton, lassan nem.
Mondjuk azért én is fölraknám ha van rá lehetőség.
De valahogy abszurd K1-el látni ezt a német guruló dobozt. Tájidegen rajta a K1.

"... De valahogy abszurd K1-el látni ezt a német guruló dobozt(Leo 2A4). Tájidegen rajta a K1."
Ettől a szépen, elegánsan, de-rendesen odatett iróniától gurultam!

14065.gif
14065.gif
14065.gif

.

A románok azt mondják, nem volt támadás...ha mégis lett volna, nem vették észre, ha észre is vennék akkor kiderülne, hogy amúgy ukrán volt a drón, de ha mégis kiderülne, hogy orosz volt és román területre esett, akkor az véletlen volt, nem szándékos, de ha mégis szándékos lett volna, akkor van egy csomó fehér zászlónk!

Így az egész egyben:
Ahogy nézem a topicot, van egy sejtésem, de csak kérdezem. Véget ért az ukrán-orosz konfliktus?
Műsorváltoztatás van. :)
Mert 1 nap alatt közel-kelet szakértők lettünk :)
Valakik komoly pénzekért csinálják ugyanezt :D
Szerintem érdemes már most memorizálni a tajvani szoros környéki összes települést, szigetet, folyót, akármit. Két év múlva azt is tudni kell.

Status
Not open for further replies.