ezeket találtam
Az első kép 2007 július, Ural hegység. Fent van a neten....
Csak erről levágták az alját egy 2008-as dátummal.....
nashural.ru
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
ezeket találtam
Ezt kár, annyi benne a tévedés. Emberünk lehet jó grafikus, de totál fogalmatlan..Majd megszagértitek!
Aminek mar a cimeben azt emelik ki,hogy hipetszonikus a Mogyi,mar gyanus erteku....Egy MRBM alapbol hipetszonikus alapjellemzoje,nem kulonlegrssege.Ezt kár, annyi benne a tévedés. Emberünk lehet jó grafikus, de totál fogalmatlan..
Pl;
ezek még a régi becsapódások képei (101, muskátli,) vagyis az elérhető új is a régi támadás előtti.Yuzhmash and Oreshnik Demystified
I blew several hundred dollars on commercial satellite imagerywww.amerikanets.com
Milyen szél nyomás hatást vársz egy kinetikus valószínűleg nyíl lövedék esetében?ezek még a régi becsapódások képei (101, muskátli,) vagyis az elérhető új is a régi támadás előtti.
ami nekem hiányzik az a szélnyomás hatása de az elemzésekből is.
Semmikor.A tengeralattjárókhoz vannak rakéták.Kíváncsi vagyok mikor jelenik meg egy tengeralattjárónak a fegyverzetében.
Yuzhmash and Oreshnik Demystified
I blew several hundred dollars on commercial satellite imagerywww.amerikanets.com
Nyugati elemzők már a csapás után jelezték hogy érdekesen felhősek a képek , majd jó képeket lehetett letőlteni csak újra dátumozottak voltak midegyik szolgáltatónál.Már más témák kapcsán is előjött hogy valamennyi szabadon elérhető műholdfotós cég manipulálja az anyagokat..
Nem szabad elfelejteni ukrajna (és egyebek miatt is) többfelé katonai vészhelyzetet hirdettek, pl Maygarországon is, ami kiterjesztett lehetőségeket kínál az államnak esetlegesen belenyúlni privát vállalkozások tevékenységébe is.
Egyértelmű, hogy a nyugati mondmegek nem szeretnék, hogy széles körben nyilvánvalóvá váljon az orosz rakettyatechnika szuperioritása, mert az jelentősen jobb pozícióba hozná a russzkikat erő-projekció szinten. Azon se csodálkoznék ha még az olyan kissebb országok (mint mi, akinek nincs saját sat hírsszerzése) így NATO fotókra támaszkodunk csak, minket is megpróbálnának félrevezetni..
A kazettás visszatérő fej mejelenhet a Bulaván isSemmikor.A tengeralattjárókhoz vannak rakéták.
Lehet, hogy azt mondják, hogy eltűnt, lehet, hogy úgy van, de én még nem láttam róla képet.Mit kell ezeken a műhold képeken látni? Minden egyben van! Hol pusztít ez? Azt mondták a Dinyiproi gyár eltűnt a föld színéről itt meg semmi sem látszik! Lásd feljebb!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..