Orosz hadiflotta

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
45 660
66 399
113
Tegnap megérkezett állandó bázisára Viljucsinszkba(Kamcsatka) a Csendes-óceáni flotta atomtengeralattjáró bázisára a Knyaz Oleg projekt Borej-A stratégiai atomtengeralattjáró és a Novoszibirszk, projekt Jaszeny-M vadásztengeralattjáró.

 

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
15 720
12 324
113
Nem találom azt az interjút, amit Castel emlegetett. A szovjet tengeralattjáró parancsnokkal, aki szabad kezet kapott atomrakéták indítására.
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
45 660
66 399
113
Nyár folyamán írtam, hogy kivonják a Dmitrij Donszkojt.

Aktuális hír:
A "Dmitrij Donszkoj" stratégiai nukleáris tengeralattjáró a haditengerészetből való kivonulásra készül
A fő legénység elhagyta a Dmitrij Donszkoj nehéz nukleáris meghajtású stratégiai rakéta-tengeralattjárót – mondta Vlagyimir Malcev, az Összoroszországi Flottatámogató Mozgalom vezetője. Szavai szerint "irányelv van a "Dmitrij Donszkoj" kivonásáról az orosz haditengerészet kötelékéből. A műszaki személyzet a tengeralattjárón marad.

images
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
45 660
66 399
113
A Cirkon hiperszónikus rakétákkal felszerelt Admiral Gorskov fregatt(projekt 22350) befejezte a felkészülést egy hosszútávú világtengereken való járőrözésre. A hajó januárban indul útnak,mely során Cirkon rakétákat is indít majd.

 
 • Tetszik
Reactions: fishbed

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
45 660
66 399
113
3 hajón felhúzták az Andrejev zászlót,köztük a Generalisszimusz Szuvorov Borej-A stratégiai atomtengeralattjárón, ezáltal hivatalosan is az orosz hadiflotta részei.
A 4. hajó szintén Borej-A, mégpedig az Imperátor Alexander III. , aminek a vízre bocsátása zajlik.