Orosz hadiflotta

Vojennaja Prijomka: Haditengerészeti légierő

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
.
.
Ez nagyon jo nyitokep lett a videohoz, a Kuznyecov legalabb a photoshop segitsegevel ki tudott futni....! :) :) Es itt nem is fustöl! :)

• Vicces
Reactions: SirHiggins
dingies-eric-weiss.jpg
nem a királyi haditengerészet bevethető hajói volt a kérdés ;)

Ugyan, menj már.
Még föntebb, tervezetten nyolc (!) évig akarnak építeni hajókat. Kettőt.
Mégis miből, milyen személyzettel építenének ennyit.
Egy Kínának megy az ilyen, de Oo-nak nem fog.
A jelenlegiekkel is csak szenvednek. Nem kell ez nekik.
Az nehézipar nélküli nyugaton egy Mistral 30 hónap volt. :)
Hanyatló nyugat.
Az angoloknál öt év volt egy repülőgép hordozó. (mondjuk szarok is lettek)

• Tetszik
Reactions: fishbed and kampfi
Most ez egyetértés vagy fikázás volt? :D
Egyetértek, a ruszki hajógyártás valami irgalmatlan lassú a nyugathoz képest, mert az oroszok azt jobban leépítették/Ukrajna elvitte, még a nyugatiaknak kellett hogy legyen mivel piszkálni a volt gyarmatokat, nekik az megmaradt.

És ha már itt az alkalom belerúgnék a Navyba is, mert nagyon szomorú amit alkotnak az angolok minden katonai téren az elmúlt 40-50 évben, elment az agyuk.

Egyetértek, a ruszki hajógyártás valami irgalmatlan lassú a nyugathoz képest, mert az oroszok azt jobban leépítették/Ukrajna elvitte, még a nyugatiaknak kellett hogy legyen mivel piszkálni a volt gyarmatokat, nekik az megmaradt.
Nem is értem minek ragaszkodnak mégis a hajókázáshoz /ti. az oroszok/.
És ha már itt az alkalom belerúgnék a Navyba is, mert nagyon szomorú amit alkotnak az angolok minden katonai téren az elmúlt 40-50 évben, elment az agyuk.
Nekem nincs bajom velük. Csak kevés, ami van. Sokkal több fregatt+romboló kéne.
Ha azt nézzük, hogy szinte fúzionálhatna a RN+USN, pont jól kiegészítik a két flotta képességei egymást.

• Vicces
Reactions: vilmoci
egy az orosz hadiflottánál 10-szer kisebb hadiflottát dicsőítesz
Az amúgy tény, hogy a felszíni hajókat az oroszok valami brutál lassan reszelik össze. De mellé kb szórják a tengókat. És kb 400 ezer fős haditengerészetről beszélünk, ami hajó számban, ütőerőben, és úgy mindenben a 2. 3. legnagyobb hadiflotta a világon.
Akkor miről beszélünk?

Az amúgy tény, hogy a felszíni hajókat az oroszok valami brutál lassan reszelik össze. De mellé kb szórják a tengókat. És kb 400 ezer fős haditengerészetről beszélünk, ami hajó számban, ütőerőben, és úgy mindenben a 2. 3. legnagyobb hadiflotta a világon.
Akkor miről beszélünk?
Képességekben meg nagyon nem.

• Vicces
Reactions: Miskolci Ogre
Akkor miről beszélünk?
Hogy in gondoltam én balga, hogy a csodálatos oroszok pont ebben nem dobogósok?!
Legyen akkor már az 1., ne finomkodjunk.

Igen, melyik is az a flotta, ami megközelíti képességekben?
Ti teljes tévedésben éltek.
Az orósz flotta nagyon jól képes hamuvá változtatni földrészeldt, de a nukleáriserőt leszámítva ahagyományos képességei eleg gyengék. Láttad mit műveltek szíriánál? Vagy elfeledkeztél a Moszkváról? Milyen haditengerészet az, ahol kikapcsolt radarokkal hajtanak végre harcfeladatot?

Hogy in gondoltam én balga, hogy a csodálatos oroszok pont ebben nem dobogósok?!
Legyen akkor már az 1., ne finomkodjunk.
Jól van, tényleg, minek is vannak nyilvános hajó létszámok, erősorrendek, létszámadatok, hogy is mondják John Bull fattyai? Ha minden más csődöt mond, a tényeket tudomásul venni képtelen makacsság még segíthet...
Miért lennének elsők: az első az US navy
a második feltehetőleg már Kína, de ott még akár labdába is rúghatnának.
A harmadik az orosz.

Láttad mit műveltek szíriánál?
Szétrakétázták a célpontokat?
Vagy elfeledkeztél a Moszkváról? Milyen haditengerészet az, ahol kikapcsolt radarokkal hajtanak végre harcfeladatot?
Harcfeladatot? Mutasd a parancsot...

Amúgy akkor már a 4.-5. RN falklandi kalandjáról is beszélgessünk kicsit...

• Tetszik
Reactions: Miskolci Ogre
Szétrakétázták a célpontokat?
Harcfeladatot? Mutasd a parancsot...
Valóban. Elképzelhető, hogy harcihelyzetben inkább szünetet tartottak és csak pecázott a hajó.
Amúgy akkor már a 4.-5. RN falklandi kalandjáról is beszélgessünk kicsit...
Ugyan

Mindeközben

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.