Melyiktől olvastad, hogy sälyosan elégtelen? Én a rövidhatótávolságú -pontvédelmi rendszreket említettem.Szóval már az orosz propagandisták is nyíltan bevallják, hogy súlyosan elégtelen az orosz légvédelem.
Melyiktől olvastad, hogy sälyosan elégtelen? Én a rövidhatótávolságú -pontvédelmi rendszreket említettem.Szóval már az orosz propagandisták is nyíltan bevallják, hogy súlyosan elégtelen az orosz légvédelem.
Jó de akkor csak minden negyedik Ivánnak adjunk puskát hogy fair legyen a harc. Ha már négyszer több orosz vanA két hajó egy civil hajójavító üzemben volt, ahol civl emberek-munkások is tartózkodtak. HOgyan tudják megvédeni, ha a göthös angolszászok állandóan -napi 24-ben felderítési adatokat és célkoordinátákat adnak a banderista csőcseléknek. Nyugati segítség nélkül az ukrán semmit sem tudna csinálni!
mint az oviban…Nem érted, nem baj.Majd egyszer... valamikor.Jó de akkor csak minden negyedik Ivánnak adjunk puskát hogy fair legyen a harc. Ha már négyszer több orosz vanmint az oviban…

Ha telibe verte egy Storm Shadow, akkor örülhetnek, hogy nem tépte ketté. A tengeralattjárókat nem arra készítik, fel, hogy ilyeneknek ellenálljon..
.
Nagyon erös fenntartasokkal linkelem be, de szerintetek lehet valosag, hogy az a Kilo tengeralattjaro ennyire megserult, es ez hiteles foto rola?
.
A világ 5. gazdasága nehogy ne tudja már 0-24-ben védeni egy háborúban az egyik legfontosabb flottatámaszpontját. No meg az is kérdés, hogy miért nem tudják a göthös oroszok 0-24-ben figyelni a SZU-24-esek bázisát? Ha a göthös angolszászoknak megy az egész front meg kb fél Dél-Oroszország 0-24-es megfigyelése (amit feltételezel), akkor mi tartja vissza az oroszokat?A két hajó egy civil hajójavító üzemben volt, ahol civl emberek-munkások is tartózkodtak. HOgyan tudják megvédeni, ha a göthös angolszászok állandóan -napi 24-ben felderítési adatokat és célkoordinátákat adnak a banderista csőcseléknek. Nyugati segítség nélkül az ukrán semmit sem tudna csinálni!
A nyomásálló test magyarázza ezt. A robbanás azon belül iszonyú pusztítást végezhetett. Ezt szerintem nem lehet majd szekciócserével megoldani.Ha telibe verte egy Storm Shadow, akkor örülhetnek, hogy nem tépte ketté. A tengeralattjárókat nem arra készítik, fel, hogy ilyeneknek ellenálljon.
Nézd meg milyen harci része van a Storm Shadow-nak.A nyomásálló test magyarázza ezt. A robbanás azon belül iszonyú pusztítást végezhetett. Ezt szerintem nem lehet majd szekciócserével megoldani.
Ez pont eléggé szét lett barmolva, gyakorlatilag javíthatatlan.Nézd meg milyen harci része van a Storm Shadow-nak.

Értem én. Azt is tudom hogy könnyebb a munka ha megy a szekér és frusztráló amikor nem.Nem érted, nem baj.Majd egyszer... valamikor.![]()
Az utolsó Kilo szitaként áll a szárazdokkban.az uccsó Kilo is lelép a Földköziről
Az a Fekete tengerAz utolsó Kilo szitaként áll a szárazdokkban.
.A Habarovszki megyében található Amur Hajógyár megkezdi a Project 22350 Gorskov- osztályú fregattok építését az orosz védelmi minisztérium számára. A hadihajók 2033-ig szerepelnek a vállalat gyártási programjában. Az üzemben végrehajtott nagyszabású termeléskorszerűsítés lehetővé teszi egy új típusú hajó építésének megkezdését az üzemben, teszteléseket és szervizeléseket.
Az Amur Hajógyár 2028 végéig négy kisméretű rakétahajó és hat korvett, valamint a projekt MPSV06 többfunkciós mentőhajója és a projekt CNF11CPD ,egy közúti-vasúti komp szállítását tervezi, amelyek átadása 2024-ben várható. .
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..