Orosz hadiflotta

Nem szeretem az olyan primitív, alattomos, gonosz, kárörvendő embereket mint te, főleg olyan topikban amit én hoztam létre és főleg én vagyok a tartalalom gyártója...
Leben is hart genug.
Én meg még minap 'dícsértelek meg' vmi mással kapcsolatban :D

Na mindegy. Egyébként:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: mindenen kívül
Épp azért mert már beraktad(én még nyáron) provokációnak tartom a hsz-ed. Bocs, de ma nem vagyok vicces kedvemben...
Ha már itt vagy, kérdés:
Mi az az orosz tengerészeti zászló, ami olyan, mint vmi fordított Union Jack?
Többször láttam régebbi képeken már.

Ez?
bc97a07444f190a7bf85a2d69033b347.jpg

Ez egy megkülönböztető zászló, amely azt jelzi, hogy a hajó egy adott állam haditengerészetéhez tartozik.

• Imádom
Reactions: sixtus
Csak érdekességként (már régebben olvastam)
Ezt a zászlót csak 1698-ban hozták létre a modern Oroszország területén Nagy Péter rendeletére. Abban az évben Angliába látogatott, ahol úgy döntött, hogy átveszi ezt a zászlót a britektől, hogy hazájában használja, hogy megmutassa, milyen erős és erős flottája van az Orosz Birodalomnak.

Ha már itt vagy, kérdés:
Mi az az orosz tengerészeti zászló, ami olyan, mint vmi fordított Union Jack?
Többször láttam régebbi képeken már.

Ez az ún. "Jack", a sima fehér alapon kék "Andrej" kereszt pedig az "Ensign". Nem tudom magyarul van-e ezeknek megfelelője.
Utóbbi a legnagyobb lobogója a hadihajóknak, általában a taton, az előbbit pedig az orron szokták fehúzni az ún. "jackstaff"-ra.

Ez az ún. "Jack", a sima fehér alapon kék "Andrej" kereszt pedig az "Ensign". Nem tudom magyarul van-e ezeknek megfelelője.
Utóbbi a legnagyobb lobogója a hadihajóknak, általában a taton, az előbbit pedig az orron szokták fehúzni az ún. "jackstaff"-ra.
Így vági.
Köszi.

Nem szeretem az olyan primitív, alattomos, gonosz, kárörvendő embereket mint te, főleg olyan topikban amit én hoztam létre és főleg én vagyok a tartalalom gyártója...

A kipirosozott részével még egyet is lehetne érteni , de hát Higi bébi ladához és társaihoz képest még mindig szofisztikált üde színfolt.

A fehéren hagyott részét meg kinem xarja le ? Még a te esetedben is boki !

Nem voltál mindig ilyen hisztis .

A kipirosozott részével még egyet is lehetne érteni , de hát Higi bébi ladához és társaihoz képest még mindig szofisztikált üde színfolt.

A fehéren hagyott részét meg kinem xarja le ? Még a te esetedben is boki !

Nem voltál mindig ilyen hisztis .
Ó. Ez egyébként egész kedves volt, thx :)
A gonosz+kárörvendővel még én is egyet értek :D

• Tetszik
Reactions: Fundin
állítólag

Ballisztikus rakéta indítása (Szinyeva) a Tula atomtengeralattjáróról. Először engedték az újságírókat forgatni egy ilyen eseményt.