Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az baráti... még a jóváhagyott 'ütemterv' szerint is 8 év alatt készülne el?? LoLAz első két orosz helikopter-hordozó, az "Ivan Rogov" és a "Mitrofan Moskalenko" építése a szerződéses feltételeknek megfelelően, a jóváhagyott ütemterv szerint halad, mondta Renat Mistakhov, az Ak Bars hajóépítő vállalat vezérigazgatója..
Az Ivan Rogov és a Mitrofan Moskalenko projekt 23900 LHD gerincfektetésére 2020. július 20-án került sor a kercsi Zaliv hajógyárban (az Ak Bars része). A korábban bejelentett tervek szerint az elsőt "Ivan Rogov" 2028-ban kell átadni a megrendelőnek.
"A hajók építése a jóváhagyott ütemterv szerint, a szerződéses feltételeknek megfelelően zajlik" - mondta Mistakhov.
Egy június 7-i műholdfelvételen látható az Ivan Rogov:
Komoly bejelentést tett Putyin: jelentősen bővül az orosz hadiflotta - Mandiner
Az orosz elnök szerint a flotta „Nagy Péter cár óta töretlenül, évszázadok óta őrzi Oroszország határait”.mandiner.hu
"Harminc új hajóval bővül idén az orosz hadiflotta – jelentette be vasárnap az orosz elnök az orosz haditengerészet napján megtartott szokásos éves parádén Szentpéterváron."
Van valakinek listája, mi lesz ez a harminc új hajó?
Ez az erősítés a pacalarcú vörhenyes angoloknak megy.
Ugyan, menj már.Ez az erősítés a pacalarcú vörhenyes angoloknak megy.
Szép... eskü' én nem akarok mindent fikázni. Szeretem a hajókat. Még az oroszt is. De...
Nem érdek, hogy gyorsan kész legyen. Sem a hajógyárnak sem a flottának.Szép... eskü' én nem akarok mindent fikázni. Szeretem a hajókat. Még az oroszt is. De...
20386: 7 éve épül...
20350: az Isakov? Az meg csak 10 éve épül...
Admiral Amelko + Admiral Csicsagov. Admiral Iszakov vízrebocsátás előtt(2023 év vége). Admiral Golovko pedig átadás előtt(év vége)Szép... eskü' én nem akarok mindent fikázni. Szeretem a hajókat. Még az oroszt is. De...
20386: 7 éve épül...
20350: az Isakov? Az meg csak 10 éve épül...
A Golovko gerincfektetése se ma volt 11-12 év?Admiral Amelko + Admiral Csicsagov. Admiral Iszakov vízrebocsátás előtt(2023 év vége). Admiral Golovko pedig átadás előtt(év vége)