Orosz hadiflotta

Vagyis ha jol ertem, akkor vegeredmenyben penzhiany az ok.

Illetve a 15 év teljes pénztelenség az a hajógyártás technológiai elmaradásához is vezetett. Ráadásul nagy szárazdokk Ukrajnában maradt, így például ha egyszer repülőgép hordozót szeretnének építeni, akkor még mielőtt azt elképzelnék, építeni kell megfelelő szárazdokkot is....

Szerintem kebelezték belőlük a kazánokat, hogy az ócskavas Kuznyecovot reparálják vele.
Egy 8000 tonnás romboló kazánjaival egy 70 000 tonnás hordozó talán a kikötőből ki tudna hajózni kb 2 csomóval, mielőtt azok távoznának az örök roncsmezőre. :)

• Tetszik
Reactions: fishbed
Egy 8000 tonnás romboló kazánjaival egy 70 000 tonnás hordozó talán a kikötőből ki tudna hajózni kb 2 csomóval, mielőtt azok távoznának az örök roncsmezőre. :)
A Kuznyában sok egyforma kazán van, ami megegyezik ezekkel. Ukrán gyártmány, és nincs utánpótlás. Ezért maradnak meg a régebbiek. Annak más a bele.

Ugyanaz a kazánja a két hajónak? Erről nem találtam semmit, de szerintem eltérő típusúak.

If everything remains "as it is", by 2030 Russia will essentially lose its fleet.

Beszpokojnij mint múzeum Kronstadtban.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kaszpi-flottila két Bujan-M osztályú kis rakétás korvettjét átvezényelte az orosz hadiflotta parancsnoksága a Fekete-tengeri flottához. Belső folyami útvonalon érkeztek meg az Azovi-tengerre.

Grad Szvijazsszk Vologdonszkban:

Velikij Usztyjug Rosztovban:

P9k20wRY4z8.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed and Tcat
Projekt 667 BDRM "Delfin"

• Tetszik
Reactions: fishbed
Ma végre átadták Kalinyingrádban az orosz flottának a projekt 11711 Ivan Gren BDK-t (nagy desszant hajót)

• Tetszik
Reactions: fip7 and fishbed
Marsal Usztyinov rakétás lövészet a Barentsz-tengeren