Orosz hadiflotta

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 944
86 511
113
Folytatja a teszt lövészetet(Redut) az Admiral Gorskov. Egy VPK-s forrás szerint a júniusi lövészet csak részben volt sikeres, ezért további tesztekre van szükség így novemberig kitolódik a fregatt átadása.

Admiral Gorskov Szeveromorszkban június vége
_g8XVxY4R7Q.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 944
86 511
113
Északi-flottától a Marsal Usztyinov és az Admiral Gorskov is útnak indult. Kb 1 hét alatt érnek Kronstadtba. Ezenkívül a K-266 Orel (a repülőgép-hordozó gyilkos) is részt vesz a július 29-én sorra kerülő haditengerészeti parádén.

Marsal Usztyinov indul...
07UyB0wbXso.jpg

• Tetszik

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 944
86 511
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 944
86 511
113
K-266 a Nagy -Belt tengerszoroson július 12-én.

<iframe src="" width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 944
86 511
113
K-150 Tomszk Granitot indít.

• Tetszik

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 137
9 755
113
boki szombati videója mellé - ez itt most nem Kronstadt, hanem Szevasztopol

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 684
7 996
113

• Tetszik

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 571
62 043
113
notaricon

A képeden a repeszek szóródása alapján én inkább azt mondanám, hogy keresztül repült a hajón és a túloldalt robbant már föl. Ha ez egy teherhajó volt, akkor belül tök üres, nincs ami belassítsa a rakétát, így a detonáció nem a hajóban történt hanem mögötte. Szerintem.

• Tetszik
Reactions: notaricon

notaricon

Well-Known Member
2016. január 7.
3 542
12 788
113
notaricon

A képeden a repeszek szóródása alapján én inkább azt mondanám, hogy keresztül repült a hajón és a túloldalt robbant már föl. Ha ez egy teherhajó volt, akkor belül tök üres, nincs ami belassítsa a rakétát, így a detonáció nem a hajóban történt hanem mögötte. Szerintem.
Igazad lehet, ez simán benne van a pakliban, viszont sajnos egy ilyen találat a hajó hadrafoghatósgát csak szerencsével nullázza le. Nem tudom, hogy a hadihajók mennyivel keményebbek, de mivel mostanában nem nagyon páncélozottak, ezért nem gondolnám, hogy sokkal nagyobb ellenállásba ütközne ami bekopogtat az oldalán.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 571
62 043
113
notaricon

Szerintem azért sok különbség van egy üres teherhajó és egy hadi hajó között ezen a téren.
Teherhajó:
cut.naval_arch.gif

5471006107_6bd164c33c_b.jpg

Hadi hajó:
pr.1134A-details.jpg

pr.1134A.jpg

Jól látszik, hogy a hadihajó esetén több dolog kerülhet a rakéta útjába, mint egy üres teherhajó esetén.