Orosz hadiflotta

Folytatja a teszt lövészetet(Redut) az Admiral Gorskov. Egy VPK-s forrás szerint a júniusi lövészet csak részben volt sikeres, ezért további tesztekre van szükség így novemberig kitolódik a fregatt átadása.

Admiral Gorskov Szeveromorszkban június vége
_g8XVxY4R7Q.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed
Északi-flottától a Marsal Usztyinov és az Admiral Gorskov is útnak indult. Kb 1 hét alatt érnek Kronstadtba. Ezenkívül a K-266 Orel (a repülőgép-hordozó gyilkos) is részt vesz a július 29-én sorra kerülő haditengerészeti parádén.

Marsal Usztyinov indul...
07UyB0wbXso.jpg

• Tetszik
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
K-266 a Nagy -Belt tengerszoroson július 12-én.

<iframe src="" width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

K-150 Tomszk Granitot indít.

• Tetszik
boki szombati videója mellé - ez itt most nem Kronstadt, hanem Szevasztopol

• Tetszik
notaricon

A képeden a repeszek szóródása alapján én inkább azt mondanám, hogy keresztül repült a hajón és a túloldalt robbant már föl. Ha ez egy teherhajó volt, akkor belül tök üres, nincs ami belassítsa a rakétát, így a detonáció nem a hajóban történt hanem mögötte. Szerintem.

• Tetszik
Reactions: notaricon
notaricon

A képeden a repeszek szóródása alapján én inkább azt mondanám, hogy keresztül repült a hajón és a túloldalt robbant már föl. Ha ez egy teherhajó volt, akkor belül tök üres, nincs ami belassítsa a rakétát, így a detonáció nem a hajóban történt hanem mögötte. Szerintem.
Igazad lehet, ez simán benne van a pakliban, viszont sajnos egy ilyen találat a hajó hadrafoghatósgát csak szerencsével nullázza le. Nem tudom, hogy a hadihajók mennyivel keményebbek, de mivel mostanában nem nagyon páncélozottak, ezért nem gondolnám, hogy sokkal nagyobb ellenállásba ütközne ami bekopogtat az oldalán.

notaricon

Szerintem azért sok különbség van egy üres teherhajó és egy hadi hajó között ezen a téren.
Teherhajó:
cut.naval_arch.gif

5471006107_6bd164c33c_b.jpg

Hadi hajó:
pr.1134A-details.jpg

pr.1134A.jpg

Jól látszik, hogy a hadihajó esetén több dolog kerülhet a rakéta útjába, mint egy üres teherhajó esetén.