Orosz hadiflotta

DrWPGOXWsAAEYm_.jpg

Marsal Usztyinov Ceutában.Két év után ismét kiköthet orosz hadihajó a spanyol autonóm városban Marokkó északi részén.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ha van kedved és időd szerintem írhatnál egy összefoglalót (lehet sokan már nem emlékeznek)

Hát ahhoz végig kell először olvasnom az elnöki honlapról letöltött doktrínát teljes egészében, és sajnos most túl sok időm nincs rá, úgyhogy sajnos sokat nem ígérhetek. Talán decemberben menni fog.

Szevmas híradó legújabb része. Benne (videó elején)friss információk az Admiral Nachimov modernizációs munkálatok állásáról.

A két (?) Kirov mikor készül el? Van már végleges műszaki tartalom, hogy akkor mi lesz a fegyverzet? Annyi féle ábra van róluk a neten, mint égen a csillag. A maradék kettővel mi lesz? Bontás és game over?

A két (?) Kirov mikor készül el? Van már végleges műszaki tartalom, hogy akkor mi lesz a fegyverzet? Annyi féle ábra van róluk a neten, mint égen a csillag. A maradék kettővel mi lesz? Bontás és game over?

Biztosan van végleges műszaki tartalom mert megkezdődtek a munkák csak nem nagyon mondták el,hogy mi is az konkrétan.

Nem tudom van-e saját topikja (nem találtam), úgyhogy egyelőre ide teszem.

Kalasnyikov BK-16
Dyk__ZXWwAIqHuO.jpg

• Tetszik
Reactions: szegcsab and Lator