Orosz hadiflotta

Kéne a szovjet háttér, ahol színvonalas képzés volt e téren, voltak szakközépískolák, müszaki egyetemek , amelyek a hajóépítésre szakosodtak. Így fejből -emlékezetből, ha egy szakközépiskola, egyetem van/maradt. Meg az is igaz, hogy "mindenki" jogász meg közgazdász akar lenni.

boki

Gondolom ez a fizu a te fizudat is tulszarnyalja. Ha igy van akkor te miert nem mesz hajogyari munkasnak? Jo penz. Biztosmelo.

Komolyan kerdezem.

boki

Gondolom ez a fizu a te fizudat is tulszarnyalja. Ha igy van akkor te miert nem mesz hajogyari munkasnak? Jo penz. Biztosmelo.

Komolyan kerdezem.

Meghagyom az oroszoknak, illetve te is közelebb vagy Vlagyivosztokhoz . Én Euroövezetben élek , Euróban kapom a fizut és nem szárnyalja túl.:)

Egy hajógyárba főleg hórukkember, hegesztő és festő kell. Egyik se fér hozzá valami nagy titkokhoz. Meg hajókovács.
Nagyobb kárt meg szándékosan se tudnak okozni, mint amit az orosz nemtörődömség okoz alapjáraton. Mindent felgyújtanak, amit meg nem, azt elsüllyesztik.:confused:

Ahol hadihajókat építenek nem dolgozhatnak külföldi munkások, ez van.

boki

Komolyan kerdezem.

Nem értem, miért van szükség az ilyen, nyilván valóan provokatív trollkodásra. Értelmesebb vagy te ennél. Ha nem tudsz érdemben hozzászólni a témához, akkor inkább ne koptasd a billentyűzeted, és ne fáraszd a fórumozókat a trollkodásaiddal. Köszönjük Kalapács!

Nem értem, miért van szükség az ilyen, nyilván valóan provokatív trollkodásra. Értelmesebb vagy te ennél. Ha nem tudsz érdemben hozzászólni a témához, akkor inkább ne koptasd a billentyűzeted, és ne fáraszd a fórumozókat a trollkodásaiddal. Köszönjük Kalapács!

A kalapacsnak minden szog!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Provornij projekt 20385 és Sztrogij projekt 20380M az Északi hajógyárban (2019. szeptember)

ecKLSzuQodo.jpg

QqDn_KXwSaA.jpg

Álmodni lehet. Szerintem az a fo probléma, hogy nem igazan tudják mit szeretnének. Tul sok a kis hajo, de keves a nagy. Tudom árban joval olcsobb.

Álmodni lehet. Szerintem az a fo probléma, hogy nem igazan tudják mit szeretnének. Tul sok a kis hajo, de keves a nagy. Tudom árban joval olcsobb.

Azért azok abkis hajók elég combosak.Nagyon kompakt nagy tűzerejű fregattjaik vannak szinte romboló képességekkel.

Teljesen igazad van. De szerintem hianyzik nekik a jovo kép, hogy hova akarnak eljutni,mondjuk 10 év mulva. A gorskov kategoriát kéne eröltetni szerintem.

Azért azok abkis hajók elég combosak.Nagyon kompakt nagy tűzerejű fregattjaik vannak szinte romboló képességekkel.

Anno a Yamatonak es a Musashinak volt a legnagyobb tuzereje a csatahjok kozott. Azonban nem volt meg nekik a szukseges support igy hamar atmentek tengoba. Ez igaz barmely hajora pl a CVN re is.Nem veletlen hogy milyen diszes es nagy tarsasagban hajoznak. Igy es csak is igy mukodokepes a dolog. Az oroszoknal sem rendszer nincs sem pedig a szukseges hattertamogatasok. A tengeren max uss es fussra kepesek de sem elfoglalni plane nem megtartani egy teruletet.

Ez esetben a racionális alapokon a régi hajok felujitását, modern fegyverzettel. Vagy ha olcsobb az uj akkor azt. Vagy bartelezzenek a kinaiakkal teknöket és pakolják meg saját cuccal

Ez esetben a racionális alapokon a régi hajok felujitását, modern fegyverzettel. Vagy ha olcsobb az uj akkor azt. Vagy bartelezzenek a kinaiakkal teknöket és pakolják meg saját cuccal

A kinai beszerzes volna a legjobb nekik foleg liszensz vasarlas deaziparuk tovabbra is alacsony hatasfogku a menedzsmentjuk csapnivalo a minosegbiztositas meg egy imperialista csokeveny.

Ilyen egy prtekcionosta rendszer. Nallunk is ilyen van lesz. A huseg fontosabb mint a tudas.

Más-más elképzelés szerint építették őket keleten és nyugaton, például a legénységi körletek méretét és felszereltségét tekintve...