Gyerekek! Én a 6 generációs topicba linkeltem és már ott is a 6 gen gép motorját kezdték el fejleszteni az oroszok.
Az oroszok a leghülyébbek a világon eszt nem vártam volna tőlük.
Vegyék meg Kínai a j-20 ahoz már úgy is van miden nem úgy mint a pakfa géphez .Mert mi is van hozzá? Van proto szinten összeállított radar oszt jó.
J-20 mi van ? ÁÁ nem sorolom inkább
Előbb utóbb az oroszoknak össze kellesz állni a kínaikkal mert amit az oroszok művelnek az már számalom
Amúgy mewg csinálhatnak a szerencsétlenek ha elektronikába a fasorba sincsenek.
Hol vannak ők egy több ezer dolláros Striker 2 sisakhoz ami kiváltja még HUD kijelzőt a gépből mint az f-35-nél? hm?
Nézve az f-35 már egy 5++-os generációs repcsi mivel már az f-22-nél is több .
Ráadásul az új generációs fegyverek sincsenek sehol és nem is lesznek még vagy 6-8 évig mivel még az r-77-1 is igencsak luxusnak számít az orosz légierőnél.
Az oroszok a leghülyébbek a világon eszt nem vártam volna tőlük.
Vegyék meg Kínai a j-20 ahoz már úgy is van miden nem úgy mint a pakfa géphez .Mert mi is van hozzá? Van proto szinten összeállított radar oszt jó.
J-20 mi van ? ÁÁ nem sorolom inkább
Előbb utóbb az oroszoknak össze kellesz állni a kínaikkal mert amit az oroszok művelnek az már számalom
Amúgy mewg csinálhatnak a szerencsétlenek ha elektronikába a fasorba sincsenek.
Hol vannak ők egy több ezer dolláros Striker 2 sisakhoz ami kiváltja még HUD kijelzőt a gépből mint az f-35-nél? hm?
Nézve az f-35 már egy 5++-os generációs repcsi mivel már az f-22-nél is több .
Ráadásul az új generációs fegyverek sincsenek sehol és nem is lesznek még vagy 6-8 évig mivel még az r-77-1 is igencsak luxusnak számít az orosz légierőnél.