Annyit még megint hozzátoldanék, hogy: Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ország, melynek neve Agyarország. Ebben az országban volt egyszer egy hadsereg, neve legyen Széphadsereg. Az ország életében jött egy váltás, mikor is a csúnya gonosz farkasfalkát felváltotta egy másik csúnya gonosz farkasfalka, akik a Farlament nevű kunyhóban folytatták a zsákmányolást ott, ahol az előző csapat abbahagyta. Ennek keretében egyszer csak a Széphadsereg megszűnt. A katonák tömérdek karikásostora pedig hegyekben állt az országban szanaszét. Ezért van az, hogy ha valaki ma kinyitja a szemét Agyarországon, és van legalább 5 ezer sajtostallér a zsebében, vehet egy karikásostort, ami papíron nem létezik, mert el kellett volna hogy nyelje a kohó. Oszt mégsem...
Bármi hasonlóság a mai Magyarországgal csupán a véletlen műve! Sem én, sem pedig ismerőseim nem tartanak otthon ilyen népművészeti termékeket, csak azt akartam ezzel mondani, hogy ha beáll a krakk, akkor egy pici utánjárással minimális időn belül lehet ilyet szerezni, ergo aki teljes biztonságban akarja magát érezni, annak már van, és szarik a törvényekre. Én meg csak nézek ki a fejemből hogy mik vannak...