Pisztolyok

Ha lősz vele, azonnal robban (ledobja a tetejét), és emiatt a kezelőszemélyzet is meghal.
Ezért kell egy szép Webley Mk IV .Ennek nincs teteje :D
DSCN1913.jpg

@cirqle beszeltem a sraccal, aki ezt a Cerakote dolgot csinalja. Toluk festeket nem lehet vasarolni vagy rendelni. O maga csinalja a mindenfele feluletkezeleseket, a fegyvert le kell adni es par nap alatt elkesziti. Hivatalos fegyvermester, tehat gond nelkul lehet a fegyvereket letenni.
Az arrol annyit, hogy peldaul egy Glock szan, markolat, kezeloszervek 70-90 Ft korul van osszesen, de kulon is lehet, akkor peldaul a szan 40-45 Ft korul mozog.
Azért kérdezz rá 2x hogy az eredeti ceracote legyen mert csúnyán atb@sznak.... ha egyről beszélünk na Ő nem az eredetit használja, és egy kalap kaka.... tapasztalat!! :) írj rám privátban kikeresem akit ajánlani tudok.. addig..

• Tetszik
Reactions: reich_und_roll
Azért kérdezz rá 2x hogy az eredeti ceracote legyen mert csúnyán atb@sznak.... ha egyről beszélünk na Ő nem az eredetit használja, és egy kalap kaka.... tapasztalat!! :) írj rám privátban kikeresem akit ajánlani tudok.. addig..

Szerintem en semmikepp sem kerulok az atbaszottak listajara, mert nem csinaltatom meg. En magam szeretnem. Azt hittem ezt lehet rendelni es tudom magamnak ahogy en elgondolom.

Feketéhez minek ceracote? Azt nem a coyote színnél szokták használni?

Szerintem en semmikepp sem kerulok az atbaszottak listajara, mert nem csinaltatom meg. En magam szeretnem. Azt hittem ezt lehet rendelni es tudom magamnak ahogy en elgondolom.
Azért ez nem egy flakonos kiszerelés, q keramiahoz profin előkészülnek szemcseszórnak és az egy por amit magas hőmérsékleten égetnek rá, ettől lesz tartós..

• Tetszik
Reactions: cirqle
Megoszthatnád velünk kivel volt jó tapasztalatod.

Azért ez nem egy flakonos kiszerelés, q keramiahoz profin előkészülnek szemcseszórnak és az egy por amit magas hőmérsékleten égetnek rá, ettől lesz tartós..

Csodat azert nem kell varni mivel pisztolyrol es konkretan egy Glockrol van szo igy a muanyag nagyjabol percek alatt le fogja gyilkolni a feluletrol ahol erintkezik a pisztyol es a tok.
Az ember akivel beszeltem nagyon segitokesz es oszinte volt ami ezt a reszt illeti. En a szavaibol azt vettem ki, hogy mivel egy aktivan tokbol hasznalt fegyverrol van szo nem pedig egy celloveszetre hasznalt megvigyazott jatekos igy eleg hamar le fog amortizalodni a felulet es nem fog erezhetoen tobbet birni mint egy atlagos gun paint. Viszont sokszoros aron lenne.

• Tetszik
Barmilyen szinhez lehet hasznalni szerintem. Tobb szin is van a palettajukon. Kicsit elorebb van linkelve a magyar oldal, akiket hivtam is.
Én ezzel úgy vagyok, hogy ha látszik használva van akkor jobban néz ki, főleg egy pisztoly, persze nem szétkúrt álapotra gondolok. Egy puska már más, de ott sem kell tökéletes legyen, mert szívbajt kapsz az első karcolásnál mint amikor az asszony először nyitja neki a kocsiajtót valaminek. Mire készülsz vele, hogy ceracottal kellene védeni?

Én ezzel úgy vagyok, hogy ha látszik használva van akkor jobban néz ki, főleg egy pisztoly, persze nem szétkúrt álapotra gondolok. Egy puska már más, de ott sem kell tökéletes legyen, mert szívbajt kapsz az első karcolásnál mint amikor az asszony először nyitja neki a kocsiajtót valaminek. Mire készülsz vele, hogy ceracottal kellene védeni?

Igen, ebben egyet kell ertenem. En szerintem is egy fegyver akkor szep ha vigyaznak ra, de latszik rajta a hasznalat.

Semmi kulonlegesre nem keszultem es nem is kifejezetten ez a bevonat erdekelt, hanem a fegyverek festeserol beszeltunk. En gondolkodtam, hogy szeretnem valami kis pofas camora festeni a Glockomat. Valami ilyesmire:
39zn6fs50o2z.jpg

Annyi, hogy en a szineket a black camo szineibol /grafit, mereg zold…/ vennem es sotetet szeretnek, nem ilyen vilagost. Tehat nem a fegyver bevonata es vedelme a celom. Es szerintem egyaltalan nem artana neki, ha egy ilyesmi, de sotet tonusu camo mint megkopna az eleken es ahol a tok lekoptatja.

Egyebkent nagyon egyszeru egy ilyen snake camo elkeszitese. Nezzetek:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik