Nem fogtam még ilyen darabot. Jó kis forma, tetszik. A cirka 1000 €-s ára annyira mondjuk nem.Régóta teszik a Arsenal Strike one, "finom" kis mechanika. A nem billenő csövessége nagyon szimpatikus nekem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem fogtam még ilyen darabot. Jó kis forma, tetszik. A cirka 1000 €-s ára annyira mondjuk nem.Régóta teszik a Arsenal Strike one, "finom" kis mechanika. A nem billenő csövessége nagyon szimpatikus nekem.
Sziasztok !
Pisztolynak Ki milyen modellt tudna ajánlani ?
Amik eszembe jutnak, mint jelöltek a következők:
- Glock 34-es
- Beretta M9-es
- CZ P-09 / 10
- SIG P320
- Walther PDP
Sig p320.Tetszett a sütése,meg kezes is.De a Glockkal se nyulsz mellé.Szerintem.
Sportra?Sziasztok !
- Glock 34-es
- Beretta M9-es
- CZ P-09 / 10
- SIG P320
- Walther PDP
P10F / P10C, már ha ezt a strikeres műanyagpisztoly vonalat akarod.Sziasztok !
- Glock 34-es
- Beretta M9-es
- CZ P-09 / 10
- SIG P320
- Walther PDP
WALTHER!!!!Sziasztok !
- Glock 34-es
- Beretta M9-es
- CZ P-09 / 10
- SIG P320
- Walther PDP
Ha ezt komolyan kérdezed, akkor kb mind1 milyen pisztolyod lesz.A Beretta M9-es az mennyire jó vagy rossz választás ?
Ha ezt komolyan kérdezed, akkor kb mind1 milyen pisztolyod lesz.
SzarA Beretta M9-es az mennyire jó vagy rossz választás ?
Glock és Cz modellek közül válassz! Alkatrész és kiegészítő van hozzájuk. A Walter és pláne a Sig igen igen problémás, ha kell hozzájuk valami. Én a Sig-emhez egy nyavalyás rugós stiftet nem tudok szerezni...Sziasztok !
- Glock 34-es
- Beretta M9-es
- CZ P-09 / 10
- SIG P320
- Walther PDP
Az anyagminőség milyen?P10F / P10C, már ha ezt a strikeres műanyagpisztoly vonalat akarod.
Olyan, mint egy Glock csak jobb.
Egész jó már a gyári sütése is (a glockénál sokkal jobb), de tuningolható. A fogása, ergonómiája szerintem sokkal jobb, mint az osztrákoké. A tárjai acélból vannak (a glockkal szemben).
A klubunkban ez az univerzális belépőszint, ezzel versenyeznek IDPA szakágban, szeretik.
Mondjuk nem ártana kitalálnod, hogy mekkora összeget szánsz rá. Mert pl. az itt felsorolt fegyverek között is van 100.000 Ft-os különbség. És akkor még nem beszéltünk a +tárak áráról, meg hogy ki és mennyiért gyárt hozzájuk tokokat.Sziasztok !
- Glock 34-es
- Beretta M9
- CZ P-09 / 10
- SIG P320
- Walther PDP
Az M9-es nem tudom hogy került fel a listára, hacsak úgy nem hogy Halálos fegyver és Die Hard rajongó vagy....
Akkor felejtsd is el azokat.A Beretta M9A4-est, és 92X-et is sokat reklámozzák, úgy került fel az is.
Nekem nincsen semmilyen filmes kötődésem.
Fős=fosAkkor felejtsd is el azokat.
Ahogy az akadémi@n mondták: diszkósztájl.
Ennyi.
Fős minőség, fős felület kezelés, fos anyag minőség. Ozimandyas megerősíthet.
Én egyetemen g17el lőttem nattyon fasza volt a p9rchez képest
Aztán volt szerencsém wp99hez na azigen istenkirály volt amíg a mellettem levő sr@cnak nem volt szántörése.
SIG. Na igen de akkor nyertél a lottón...
H&K nálam a budget király.
De, én 10...izé.... (Jányom születése óta) nem vagyok rövid csöves lövő....
A CZ mindig is a folyamatos no.2 volt nálam, én még a cz75el is nyálat csorgattam csak nem volt pézzem rája. Mennyit szánsz rá?
Mi a célod?
Várj 3hónapot, közben próbálj és ami a legjobb azt vedd meg (Glock vagy SIG).
Ha nem a kenyérre kell akkor ne is gondolkodj. Bármi ami nem Olasz!
Beretta a legjobb egy vadászaton vagy benelli vagy marocchi de amúgy....
Mi a célod?