Már megin bunkó vagy és még hülyeséget is írsz! konkrét forrás alább!
Nem én vagyok bunkó, hanem te megint összevissza vagdalkozol, mert megint helyre kellett tenni az összevissza fogalmazott, de tényként előadott spekulációdat, és ettől mindig kikészülsz, meg aztán hoborogsz, hogy veled személyeskednek...
Hogy hasonló stílusban fogalmazzak; egészen biztosan nem lesz rajta HIMARS cartridge.
Esetleg írd már meg a KMW-nek meg az ELBIT-nek hogy ne "fingreszeljenek" már, mert te jobban tudod!
Mit szeretnél mondani...?
Az egész EURO-PULS project egy MARS-2 upgradnek indult:
"Background is the modernisation and the capability extension of the European Multiple Launch Rocket System (MLRS / MARS II). Elbit provides a modern effector portfolio, to fully comply with the MLRS-User demands from extended range rockets to new training"
Azaz nekem volt igazam, es nem HIMARS lesz ezen sem, hanem max ugyanaz az M270/MARS2 cartridge, ami egyébként is már felmegy a PULSra, ha kell.
Azaz valóban ugyanaz lesz, mint a meglévő PULS, csak az európai sw alatt.
Szóval nagyon is van köze a HIMARS/MLRS kazettákhoz: a meglévő MARS2-eshez tervezik integrálni a PULS rakétáit.
Jaj, ne már ilyen gyerekesen
-
világosan oda is írtam, hogy M270-hez lesz köze (ami ugye MARS 2 a németeknél), NEM a HIMARShoz. Te meg most ugyanezt mondod már, csak próbálod úgy beállítani, mintha a kettő ugyanaz lenne.
Nem ugyanaz. A HIMARS kapásból feleannyi csővel jön, nem is lehet ugyanaz.
A PULSnak
várhatóan semmi köze nem lesz a HIMARShoz, ahogyan állítottad eredetileg, hanem ahogyan írtam feljebb,
az M270/MARS2 cartridge lesz rajta, ha a PULS native cuccan kívül mas is rákerül.
Tehtá egy indítóból lesznek kilőve az a Diehl által licencben gyártott amcsi rakéták és az izraeliek is.
Fogalmunk nincs, hogyan lesz megoldva. Egy biztos, sokkal valószínűbb, hogy ugyanaz marad, mint az izraeli.
Az pedig M270/MARS2-vel kompatibilis, nem a csokott HIMARSszal.
Tutira? Beszéltél velük erről?
Már megint
fingreszelsz!
Nem, pont ezt mondom, hogy nem tuti, de a HIMARS gyakorlatilag kizárható.