tehát kb nyugodtan számolhatunk a 43 tonnával , az hogy körkörösen védjen egy IFV a 30-as ellen ma már elég alap kéne hogy legyen , a torony dologról , bőőőven elég a 40-es , azzal kilövöd a mai IFV-k kb 75%-át , a maradékra meg harckocsira ott van rajta a SPIKE
Ami az 57mm-es vitáját illeti , kérdem én , mi a halálnak?? nehéz, lassú , a skuló sok helyet foglal és tök felesleges mert ahogy előbb írtam már egy 35-sel kilősz nagyon sok mindent , hátha még ATGM is van rajta akkor azt a súlyt amit pluszban rárak az 57-es én inkább kiegészítő páncélzatra fordítanám a Pumán + esetleg nagyobb csúzli , mert a 30-as már nem elég. Az hogy a ruszkik most ezt kitalálták és ezért mindenki megvan őrülve , anno is kitaláltak hatalmas dolgokat amik aztán nagyon feleslegesek voltak , nem mondom hogy nem ad borzalmasan nagy erőt azaz 57-es de összevetve azzal hogy mit ad és mit vesz el , hülyeség , rárakni a pumára meg még jobban hülyeség , a 6 fős deszantot még tovább csökkentené + a súlyt instant 50 tonna felé tolná , nem mintha kéne repülőn szállítani de azért 50-55 tonna egy IFV-re már karcos