Ha zavarja felkapcsolja a belső világítást.Nagyon rossz, hogy nincs háttér világítás, ez kikészíti a szemet hosszabb távon.
Ha zavarja felkapcsolja a belső világítást.Nagyon rossz, hogy nincs háttér világítás, ez kikészíti a szemet hosszabb távon.
És ha a többiek épp aludni, pihenni akarnak?Ha zavarja felkapcsolja a belső világítást.
Piros fény.Nem alszunk a járműben.És ha a többiek épp aludni, pihenni akarnak?
Jó lesz az a háttér világítás.
Le merem fogadni,hogy bepötyögted a koordinátát a gps-be te kis hamis?![]()
MGRS koordináta.Nem fokok meg percek.Nem tudom értelmezni a koordinátákat. Szélesség 48-49° hosszúság 12.5° körül lenne ha a bajor erdő lenne.
Mekkorákat lehet pedig aludni egy BTR-ben is menet közben.Ti a helikopterben.![]()
Szerintem gépben töltött időm 70 százalékában aludtam.Mekkorákat lehet pedig aludni egy BTR-ben is menet közben.![]()
Még mindig jobb, mint a VTFAmúgy ez a VJTF megnevezés olyan nem is tudom.
Hát a harcalaki foglalkozás hetvenharmadik begyakorlása a sajtónapon pont jó aludniEleg baj az,ha ott alszotok.A háború meg smafu?
Lássuk be ez elég ütős képesség…swarm-olo drónoknak akkor kuka…kérdés loitering ammo ellen is jó-e?KMW’s Puma IFV now features an upgraded fire control system that makes it fully capable of neutralising small drones and UAVs using air burst ammunition.
![]()
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..