A jelenleginél csak jobb van kb ez tény.
Nem is erről beszélünk. Csak mindneki abból indul itt ki, hogy bolond vagy és valami queensguard szintű rettetnetet akarsz![]()

Kingsguard... hát pirosba meg úgyse menne bele senki

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A jelenleginél csak jobb van kb ez tény.
Nem is erről beszélünk. Csak mindneki abból indul itt ki, hogy bolond vagy és valami queensguard szintű rettetnetet akarsz![]()
Nem amúgy, van egy köznapim meg egy társaságim. Az ingek ergyák mind szabásilag mind minőségileg (nejlon). De amúgy maga a kinézete ha rá van igazítva az emberre nem rossz.Neked is tele van mar tobb szekreny a szar ruhakkal?![]()
Télire meg természetesen nagykabát![]()
![]()
Kingsguard... hát pirosba meg úgyse menne bele senki![]()
Na vegre egy kis pozitivum ami jo…orulnenk mi ha végre eljutnank oda ahol ti vagytok hogy a kurva zubbonyt ne keljen turogetni.Nem amúgy, van egy köznapim meg egy társaságim. Az ingek ergyák mind szabásilag mind minőségileg (nejlon). De amúgy maga a kinézete ha rá van igazítva az emberre nem rossz.
Csak most bob vissza akarja hozni a nagytársaságit is.
A köznapit állandó munkaruházatként irodában sem használja már senki sem. Szerintem a gyakorló mellé elég egy fajta társasági ruha.
Gyakorlóból meg egész jól elvagyok és a mostani hál istennek nem szar. Az új szabású meg kifejezetten tetszik. Remélhetőleg hamar hozzájutok.
Taktikai ovet a nyakamra a combtokom a fegyveremmel meg majd a vallamra akasszam?Télire meg természetesen nagykabát
![]()
Mert mindig csak az a sok szar ilyen-olyan kütyüTaktikai ovet a nyakamra a combtokom a fegyveremmel meg majd a vallamra akasszam?![]()
![]()
Mar nem az a vilag van hogy eleg ennyi.Mert mindig csak az a sok szar ilyen-olyan kütyü
Pisztoly, bilincs az övre. Minden másra ott a, aaaa, az erzsébetutalvány
Ámen.Ebben nem értek egyet. Egyféle kell plusz a díszelgő.
A köznapi/kistársasági/nagytársasági rettenettől is falnak megyek.
Én is ezt hittem, hogy mennyire nélkülözhetetlen sok minden, aztán mégsemMar nem az a vilag van hogy eleg ennyi.
Mondjuk a galléros póló nyárra szerintem nem rossz.Ámen.
Nálunk kb elég lenne ha a közrendes/közlekedési állomány kapna vmi normális gyakorlót/bevetésit, a többieknek az is felesleges, ha ki kell menni most is civil + fegyverben megyünk ki, ellenben ott tárolgatok vagy 3 szett gyakorlót vagy 8 pólót meg még kitudja mit az irodában. Sztem a cég által adott bőrkesztyű az úgy 10 éve az eredeti zacskójában van még, a galléros pólót meg át se vettem…
Amúgy én szerintem egészen kedvelném azt az ipsét, ha a MH-hoz lenne közöm, meg nem fideszes sggfj lenneCsak most bob vissza akarja hozni a nagytársaságit is.
Az se most volt…Én is ezt hittem, hogy mennyire nélkülözhetetlen sok minden, aztán mégsem
Btw tényleg mennyire durva, hogy 'pár' éve elég volt a yardnak (GB) egy síp, jegyzettömb-cerka, rádió, esetleg gumibot.
És ennyi.
Ma meg....
Úgy látom nem vertek eleget gyerekkorodbanAmúgy én szerintem egészen kedvelném azt az ipsét, ha a MH-hoz lenne közöm, meg nem fideszes sggfj lenne![]()
Szerintem mindenkinek, de leginkább nektek az a szerencsétek, hogy nem lettem BoBó..... (elég nagy szerencsétek igazából)Úgy látom nem vertek eleget gyerekkorodban
Vagy pont túl sokat.
Hát tényleg nagy szerencse...Szerintem mindenkinek, de leginkább nektek az a szerencsétek, hogy nem lettem BoBó..... (elég nagy szerencsétek igazából)
Pedig ha anno az szdsz máshogy alakult volna
/Parádés elképzeléseim lennének, mindeféle egyenruháktól a lovastüzérségen keresztül, a kardokig/
Az i-re a pontot a régi, rendes magyar díszmenet bevezetésével tenném felHát tényleg nagy szerencse...![]()
Azért, hogy belegyűrjek a málhazsákba még három pólót feleslegesMondjuk a galléros póló nyárra szerintem nem rossz.
Mocskos csókos banda vagytok, akik pénzzel dolgoznak, ezért túl vagytok fizetve hogy nehezebben lehessen korrumpálniNalunk az ornagy=osztalyvezeto ami brutto 1,4misi korul van
Szintugy.
Mocskos csókos banda vagytok, akik pénzzel dolgoznak, ezért túl vagytok fizetve hogy nehezebben lehessen korrumpálni!
Nálunk ahogy Krisss is írta, a gyerekek nélkül úgy 600K lenne kb. akinek van gyerek ott erre jön az adójóváírás, családi, de akkor sincs közelében sem a tieteknek. Ez a magyar valóság, nálunk komolyan egy tábornok keres ennyit kb. amit Te írtál...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..