Legyünk már picit objektívabbak...
- A Sziget Fesztivál zajhatás övezete nevetségesen kicsi a repkedéshez képest és évről évre a tiltakozások miatt mérik is. Az RBR-t a Hajógyári szigettől Soroksárig hallani, de az ingen intenzív zaj is legalább Déli-Pu, BAH csomópont, Kelenföld, Nagyvárad tér - Nyugati körben van. Szólj, ha ilyen messze hallani bármit is a SZF-ből... A befizetett ÁFA mekkora is meg a kerületnek / fővárosnak mindenféle adó?
- Egy futóverseny mióta zajos? Ezen felül egyik futóverseny sem 4 napos. A legnagyobbak is csak 2 naposak és ezek egy részét nem is a belvárosban tartják, hanem pl. a Hungexpón, ahol lezárnak egyetlen utcát érte ahol a kutya nem jár. Ja, és a résztvevők több ezer HUF-ot fizetnek ki részvételként. Egy több napos rendezvények 10k feletti nevető is befigyel néha és 4-6k HUF nevezési díj sem ritka. Ez csak ÁFÁ-ból mekkora bevétel is? Ezzel szemben RBR 13 millás helyfoglalási díja elég muris.
- A kerékpáros felvonulás zajt generálna? Vagy szmogot?
(Lehet, hogy a Beszélgető topikban kéne folytatni, ha erre lesz válasz.)
Eddig a lezárás is baj volt, most hoztam példákat, így már csak a zaj baj, értem
Hát, nem tudom, ha pest egy vidéki, hegyvidéki kis zöld falucska lenne, akkor megérteném a hisztit. De így, hogy egy világváros, száz más bosszantó zajjal, ami egész évben itt van, és akkor megy a cirkusz 4 napért... Szerintem nevetséges, és csak a magadfajtâk pörögnek rá, akiknek amúgy se jó sose semmi