Úgy látom ugyanaz a műsor, ami Ferihegynek a rákoshegyiek, az a RBAR-nek a budaiak... Sanszosan pesten sok család örül hogy kvázi ingyen láthat ilyet, közben aki meg be akarja tiltatni, itt rohad a Balatonon a nyaralójában.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez az.A 2016-os Nagy Futamon volt, mikor valami Guiness rekordot akartak felállítani
Irigyled őket?!! Mert én igen, nem kicsit ...És azok mit üldögéltek ott a rámpán? Nem volt dolguk? Majd adok én nekik!
Ez az.
Mi lett volna, ha visszpattanva a gép eltrafálja a hidat? Akkor ki tartotta volna a hátát ezért a remek ötletért...?
A légügyi hatóság meg utólag megállapítja hogy a halott pilóta hibázott.
Ne, erről sem tudtam.Főleg úgy, hogy a kötelék vezére a Légügyi Hivatal osztályvezetője...
https://airshowinfo.hu/hirfal/2018/07/31/augsztus-20-ismet-vizi-legiparade-budapesten/
Jól értelmezem hogy csak fél órás lesz?
Vasárnapra megéri kitekerni talán. Sajnos a legközelebbi magas domb is 2 km+ távra van.I. Budaörsi Air Show - "Múlt és Jelen"
2018. Szeptember 1-2.
További részletek:
Tervezett program
Legalább egyszer voltam Budaörsön, de olyan régen volt, hogy legfeljebb apám tudná megmondani az évet. Repült 21-es és 23-as is azon. Erre még emlékszem, mert fotókat is mutatott a fater.Mivel a repülőtér nem szemberfényes így érdemes magára a reptérre kimenni. Nem tudom, te anno 94-ben a Honvédelem Napján kint voltál-e. Az nagyon jó volt.
Az biztosan nem, mert akkor 3 éves voltam.Ez 86 volt talán. Akkor biztos hogy ez a két gép repült Kositzkyvel és Bada Gyulával. De valószínű utána is lehetett 23-as. Ez utóbbi jobban determinálja a szóba jöhető évszámokat, mert ritkábban fordult meg Budaörs felett, mint a 21-esek. Az 1995-ös főpróbát nem venném ide.