Tévedsz. Felettem és még jó sok ember felett valamelyik budaörsi Honvédelem napi bemutatón egy Mig-29 100% hogy hangsebesség felett repült el, nem is kicsivel. Jobbra balra dőltek az emberek, majdnem földhöz baszott kiskamaszként a dübörgés. Sokan konkrétan szídták a pilótát hogy nem normális, meg hogy lehet ilyet csinálni, szabályos ez egyáltalán?!Németh Gábor és a MiG-29-es típus is csak egyetlen alkalommal, 1994 május 19-én a csütörtöki főpróbán és május 21-én a Honvédelem Napján repült bemutatót Budaörsön. Illetve, 1995-ben a honvédelem napi légibemutató főpróbáján (az is egy csütörtöki délután volt) volt MiG-29-es a budaörsi repülőtér légterében. Maga a bemutató akkor a rendkívül rossz időjárás miatt elmaradt.
A magyar MiG-29-esek bemutatóin a legnagyobb sebességű repülést nézők előtt idehaza talán Vári Gyula csinálta, de hangsebességgel ő se tepült.
Én tisztán emlékszem, hogy bár borzasztóan meg voltam lepve/kb. sokk hatás alatt voltam, de vigyorogtam, fülig ért a szám.
Az ott hangsebesség felett volt, az érzés felmúlt mindent ahogy gyanúsan nagy csend mellett elsuhant a vadászgép, majd hatásszünet, hatásszünet, hatásszünet, és megjött az a hangorkán mikor már bőven möttünk volt, hogy olyat vagy ahhoz hasonlót a mai napig nem hallottam, és mondom dőltek jobbra balra az emberek azon a részen ahol mi voltunk.
Nekem egy életreszóló élmény maradt.