Hát ez az. Öreg szarjuk.Egyreszt ennyire van penz a sok minden mas mellett, ahogyan @SilvioD is irta, masreszt nekik irgalmatlan mennyisegu oreg szarjuk van, nem muszaj mindent azonnal beszerezniuk.
Bár nekik legalább van.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát ez az. Öreg szarjuk.Egyreszt ennyire van penz a sok minden mas mellett, ahogyan @SilvioD is irta, masreszt nekik irgalmatlan mennyisegu oreg szarjuk van, nem muszaj mindent azonnal beszerezniuk.
Na hogy mit írnak ès mi a valóság, mi az ami csak terv az te is tudod mennyire képlékeny.Szerintem ez amolyan beetetős csomag.
Mi itt okoskodunk, hogy 3 vagy 4 zl. -ra jön ki a mi 218 gépünk, miközben a görögök meg 205-ből 5-öt akarnaknak felszerelni.
Ez azt jelenti, hogy vagy tényleg csak az IFV-ket számolják, vagy a többi verzióra csak később adnának le csak megrendelést.
Én 12 mp-nél 6 ülést számoltam. (Kezelőszemélyzeten felül.)Mitől lenne 6fő?
Nem látszik a teljes deszanttér hossza.Én 12 mp-nél 6 ülést számoltam. (Kezelőszemélyzeten felül.)
A másik kettő a tetején ül camping széken!Nem látszik a teljes deszanttér hossza.
A tender alapja a minimum 8 fős desszanttér.
The Australian government announced on Friday (25 November) that it will consider the findings of the Defence Strategic Review before deciding on the tender for the LAND 400 Phase 3 Infantry Fighting Vehicle project...1 évet csúszik az ausztrál döntés, márciusra halasztották. Benne van a pakliban az egész pályázat törlése is.
Ausztráliát elfelejtették kijavítani... Decision in H1/H2 2023.
hát oszt miért gondolja így kend?Ahogy gondolkodom egyre arra jutok nem igazán kellene ezt a lynx-et senki másnak eladni rajtunk kívül csak a németeknek meg esetleg a sógoroknak és svájciaknak. Tudom üzletileg jobb lenne nyomatni szarásig, de túl jó ez azoknak akiknek eddig kínálták mint a pl a tótok. A német nyelvűek meg mi simán 3000 db kijönne plussz az egyéb verziók.