Hát uraim ez a RIAT is meg volt!
Gondolom
@molnibalage egy életre megutálta Angliát a kiváló nyári időjárás miatt, de szerintem, a reggeli esőtől eltekintve remek kis nap volt! U-2, Bone, és a Szu-27 miatt megérte!
Gondolom a Szuhoj demot holnap már másik pilóta repüli, mert a mai kissé szélesre vett néhány fordulót és igencsak belógott a közönség fölé! (igaz én nem bántam, mert pont alatta állva remélem sikerült néhány használható képet készíteni.) A Raptor nemrepülése kicsit csalódás volt, de kárpótolt a sok vidám perc amit a U-2 technikusaival beszélgettünk. A srácok 23 évesek voltak, csak kicsivel fiatalabbak mint az általuk pátyolgatott repülő!
Érdemi infót nem igen lehetett kiszedni belőlük, de jókat mulattunk a korral kapcsolatos viccelődéseken. (Angol ismerősöm, akivel együtt néztük a show-t, 60 éves!)
Szóval, most megpróbálok összekotorni néhány jobban sikerült képet és igyekszem megosztani, ha van rá igény! (a minőségért előre is elnézést kérek, de jó időben is béna fotós vagyok, pláne ilyen elcseszett légköri viszonyok között)