Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Köszi. De ha hiszed ha nem itt olyan nyár van, hogy kisült az angolok híres zöld gyepe!Szia Pocok
Szuperjó képeket csináltál, gratula hozzá!! Úgy nézem szerencséd is volt, nem a többek által már elátkozott trutyi angol időjárást fogtad ki, szép kollekció jött össze.
Üdv
Melyik demó tetszett a legjobban?Azert az meg kell emliteni, hogy csak penteken es csak az alatt a fel ora alatt esett az eso a RIATon, amikor az igazi nagy RAF100 unnepseg lett volna (pl. 22 Eurofighterbol allo 100-as alakzat) Minden idojarasi oldal jelezte elore hogy 14:00-tol esni fog, de a szervezok megsem tettek at masik idopontra, hanem elmaradt. Emiatt nagy merges vagyok a szervezokre. De azert meg itt vagyok a tavozo napon is
Melyik demó tetszett a legjobban?
Nálam a svájci Hornet szombaton és a Rafale solo vasárnap viszi a prímet.
Ez és a tavalyi tapasztalatok alapján én az életben többet nem megyek szerintem angol repnapra. Az időjárás nagy eséllyel megsemmisíti az egészet. Még akkor sem, ha emiatt sokáig nem látok F-35A demót.De még ha lett volna valami a RIAT-ra tervezett, de az eső miatt elmaradt, ?
Ez és a tavalyi tapasztalatok alapján én az életben többet nem megyek szerintem angol repnapra. Az időjárás nagy eséllyel megsemmisíti az egészet. Még akkor sem, ha emiatt sokáig nem látok F-35A demót.
Pontosan ez a bajom. Tavaly nem csak azért mentem ki, de ha csak ezért mentem volna, akkor evett volna a méreg. És úgy volt így is embertelen drága, hogy a szállás ingyen volt, mert egy barátomnál laktam...Anglia nem olcsó, ha az idő pocsék, a sok pénz megy a kukába.
Türelmes vagyok.Vissza az F-35A-ra, hamarosan jönnek majd a holland demók és ahogy én látom, a típus a lengyelek repülőnapjain is hamarosan fel fog bukkanni. De továbbmegyek, az új barátoknál, a szlovákoknál is. Nem kell aggódni
Ez és a tavalyi tapasztalatok alapján én az életben többet nem megyek szerintem angol repnapra. Az időjárás nagy eséllyel megsemmisíti az egészet. Még akkor sem, ha emiatt sokáig nem látok F-35A demót.
Erről jut eszembe, sok spéci gépnél kint volt egész nap a személyzet és dumáltak a nézőkkel. Pl E-6, RC-135, Sentinel, C-2..stbEz és a tavalyi tapasztalatok alapján én az életben többet nem megyek
Akkor én nagyon peches lehettem, mert a P-8 Poseidon, a Textron-nál volt személyzet és teljesen kezdő Sas pilóták, akiktől túl sok mindent nem tudhattam meg. EF pilóta sehol, Tornado pilóta sehol, stb.Erről jut eszembe, sok spéci gépnél kint volt egész nap a személyzet és dumáltak a nézőkkel. Pl E-6, RC-135, Sentinel, C-2..stb
Majd megírom a történet másik felét is, mert azért nem volt ez egy rossz repülőnap, csak én most a RAF100 miatt mentem...
Akkor én nagyon peches lehettem, mert a P-8 Poseidon, a Textron-nál volt személyzet és teljesen kezdő Sas pilóták, akiktől túl sok mindent nem tudhattam meg. EF pilóta sehol, Tornado pilóta sehol, stb.
Húú srácok, jól ki keseregtétek magatokat!
Még mindig a statik a fő húzóerő spotter szemmel, a dinamikus programot Radom agyonveri + jobban is fotózható sokkal. Kár hogy ahonnan demo jött, onnan statik szinte semmi, kivétel CA/IT. Spanyol/Görög/Francia vonalról pl lehetett volna hozatni ritka gépet. Számomra ami megmagyarázhatatlan-> Army/Navy összesen tudott hozni annyi gépet amit egy kezemen meg tudok számolni. Azt sem értem hol maradt Katar/SzaúdA/Kuwait/India ha már RAF100 , főleg az előbbi három.
A francia Atlantique ritkaság volt, de hazament.
Te hogy élted meg, hogy semmi sem jött végül azok közül, amit annyira vártál?
Én megcsináltam indulóban az ATL-t
Épp ellenkezőleg, nekem (mivel először voltam) baromi sok új gép volt. Viszont jó lett volna letudni a Navy/Army részéről pár gépet még.
Pontos megfogalmazás, legnagyobb. Gép van szarásig. Viszont nekem nem jött a kecsói/zeltwegi/radomi feeling, de még a sliaci se.Ja... elsőre mindig nagy élmény a RIAT. Mégis csak Európa legnagyobb repülőnapja