Lehet, hogy én értem rosszul, de te most azt állítod, hogy sosem volt BMP a NH v. az MH állományában, ami hibás állítás. Ha én értek valamit rosszul, akkor meg úgyis kijavítasz.dudi said
Igen,de nálunk sosem volt BMP csak BTR.
Nem azért, de V4 vagy valami? Itt kellene beszállni...boki said
Vagy legalábbis adhattak volna neki valami új nevet.....
2 szlovák és egy cseh cég kooperácioja . A cseh hadsereg érdeklodik a típus iránt, a szlovákoknak akút pénzhiány van jelenleg..
Én érdeklődöm az MH nevében is... 
De , ha ossze fogna a 4 ország , jelentos mennyiségu pénzt takarítana meg és korszeru haditechnikát rendszeresíthetnének. Fejlesztenek a szlovákok, csehek, lengyelek, csak valahogy mi vagyunk lemaradva....Gondolom igaz lenne amúgy pl. az Andersre is.. Ha beszállnánk a fejlesztésekbe, akkor egyrészt magyar mérnökök tapasztalatot szereznének, másrészt nyílván Rábánál lehetne őket gyártani nálunk is.boki said
zotyek 78
Nem rossz otlet V4...De , ha ossze fogna a 4 ország , jelentos mennyiségu pénzt takarítana meg és korszeru haditechnikát rendszeresíthetnének. Fejlesztenek a szlovákok, csehek, lengyelek, csak valahogy mi vagyunk lemaradva....
A hadiuzemek (tobbséguk) a fent említett országokban megmaradtak, vagy állami vagy pedig magánkézben .
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..