Kossuthon halgatom...Hol lehet online nézni a meccset? Az M4 sport le van itt tiltva, VPN meg fizetős.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kossuthon halgatom...Hol lehet online nézni a meccset? Az M4 sport le van itt tiltva, VPN meg fizetős.
Nem avatja senki szentté őket; még jó, h csak ők bénáznak igaz?! Minden sportolót tisztelek (főleg, h az egészségét adja fel) mert valahol harcos mind. Ne legyél bohóc, abból túlkínálat van.Azért szentté ne avassuk őket légyszíves. Nekik ez a munkájuk, a sikeresebbeket jól meg is fizetik érte.
Ha bénáznak rajtuk röhögünk, ha sikeresek velük örülünk. Ez ilyen
Ne legyél bohóc, abból túlkínálat van.
Amúgy sportoltál valamit?
Csak a skótok ne győzzenek ma ........
Nem avatja senki szentté őket; még jó, h csak ők bénáznak igaz?! Minden sportolót tisztelek (főleg, h az egészségét adja fel) mert valahol harcos mind. Ne legyél bohóc, abból túlkínálat van.
Amúgy sportoltál valamit?
Hogyne lehetne! Nézd meg a mai albán meccset. Mindkettő top csapat ellen tolja az utolsó kört. Még kell egy ilyen csoport, és máris bent vagyunk a legjobb 4 3. között, persze, ahhoz ma Svájcnak minimum nyernie kell, ill. nekünk le kell győznünk a skótokat. Nem nehéz történet ez, bár a svájc elleni minimum 1 pont hiányzik.Akár győzhetnek is, ha mi is győzünk vasárnap, akkor a mi 3 pontunk fog többet érni, mivel azonosnál az egymás elleni eredmény számít. De szerintem 3 ponttal nem lehet majd bekerülni a legjobb harmadikok közé,
A fentit elengedte, ezt meg nem fújta be.
Tiltott dalok éneklése... Igazán vicces hely ez a demokratikus paradicsom.eddig egész jó ez az eb
Óriási botrány az Eb-n, azonnali hatállyal kitiltották az undorítóan viselkedő riportert
Arlind Sadikut a Szerbia-Anglia csoportmérkőzésen bemutatott kézmozdulata miatt tiltották el.naphire.hu
Szerbia visszalép az Eb-től, ha az UEFA nem avatkozik közbe
Szerbia visszaléphet az Európa-bajnokság további küzdelmeitől, amennyiben az UEFA nem szankcionálja a horvát és albán csapatot a szerdai B csoportos mérkőzésen elhangzott...Read More...sport365.hu
naná, hogy a magyar szurkolókkal van a baj ... (fenti hírhez ...)
Náci karlendítés és testi erőszak – feljelentették a magyar válogatott szurkolóit
A stuttgarti rendőrség jelentése szerint 30 magyar szurkolót jelentettek fel szerda délután a Németország–Magyarország Eb-mérkőzés előtt.sportal.blikk.hu
Azok voltunk, és? Sok jó meccs után becsúszott egy tré félidő. Van ilyen.Akárhogy gondolod, a svájci meccsünk egy óriási kupac sz... volt, álltunk és néztük, ahogy focizik az ellenfél, a gól előtt vígan 22 passzt hoztak össze a svájciak, ilyet már a megyeiben se hagyunk... Előtte bezzeg mekkora arc volt mindenkinek, hogy "meglepetést okozunk" emlékezni fogunk erre az eb-re, elvárás a tovább jutás" erre beszart az egész csapat, Rossi meg eltaktikázta magát,,, bravó
És a tatami szélén egymást röhögtétek ki? Jó mesteretek lehetett ha elnézte.Több, mint másfél évtized küzdősport van mögöttem
És az igazi harcosok ott vannak
És igen, ha balfaszok, akkor ki kell röhögni őket. Ha jók akkor meg dícsérni kell. Vagyis érdemeik szerint jutalmazni.
És a tatami szélén egymást röhögtétek ki?
Jó mesteretek lehetett ha elnézte.
Mindegyik máshogy kemény. Judósok vinnyognak (ma) a futóedzéstől. Jégkorongosok tudják, h kell, mert másképp túl sem élik ha beragadnak sorcserénél. K1 dettó.
Egy focista viszont szemrebbenés nélkül kifut a világból (+40 fokban is). Nem egy tesitanár lepődött meg, amikor büntiből futni küldte a srácokat, azok meg röhögve hozták a 3 perces kilómétereket (edzésen súlymellényben kell).
Próbáld ki mondjuk kispályán. Aztan a harmadik meccs után megnéznélek, h mennyire akarsz a bakikon röhögni.
És, h miért kedvelem a focit?! Mert 1 db 2 ezer forintos labdával meg tudsz mozgatni egy egész osztály srácot. Nincs olcsóbb tömegsport, nem kell semmi infra hozzá (ma is van, h mezitláb nyomjuk). Ráadásul (tetszik v. sem) komoly összetartó ereje van hazafias szempontból is (népszerű és könnyfakasztó több tízezer torokból a himnusz vagy a nélküled).
Akkor is drukkolok a mieinknek ha jók és akkor is ha rosszak.
Elég pronyó a focistákba beleállni, pedig jó lenne ha a kéziseink, kosarasai k, jégkorongozóink lennének olyan "rosszak", mint ők!
Senki nem szopkodja őket ezt kéne felfogni. Értem amit írsz, de jó lenne Te is megértenéd a lényeget; a világbajnok bírkozó (a példádban) ugye soha nem vesztett meccset?Jahj így már kezdem érteni
Ázsiai kamu tisztelet kultusz oké. Van akinek ez fontos. Aztán szupercsillagharcosként csodálkozik amikor az utcán a cigány először szemen köpi és csak utána üti meg. Meg szabálytalan technikákat alkalmaz (pl. tökön rúgja/torkon veri/szemébe nyúl vagy csak megszúrja XD)
Én küzdősportból hosszabb ideig a birkózást, ökölvívást és a kick-boxot műveltem.
E mellet hobbiból igen sokat fociztam gyerek koromtól mostanáig. (de azt nem egyesületi szinten)
És igen, ha valaki balfasz, akkor volt, hogy kiröhögtük. És akkor legközelebb megpróbált nem az lenni.
De ha valaki jó volt valamiben azt mindig elismertük.
Az eredményeik őket igazolták. Kíváló edzőim voltak. A birkózó és a boxedzőm is több tucat magyar bajnokot nevelt ki, a kick-box edzőm meg több világbajnokot!
Nagyon szerencsés vagyok, hogy olyan helyen élek ahol ilyen edzők dolgoztak.
Ez egy nagyon régi beragadt edzési hiba a régi időkből. Küzdő sportoknál nem növeli hasznosan az erőnlétet a futkározás.
A sokkal intenzívebb lépcsőzés hasznosabban edzi a testet ez ügyben.
A futás szerepe a kezdeti bemelegítés után jön elő, ahol minimális futással átmozgatod magadat meg felkészíti a testet az intenzívebb mozgásra. Levezetésnek is jó, de csak rövid távon.
Az a munkája, hogy fusson. Még jó, hogy képes rá
Más meg 40 fokban aszfaltozik
Minden munkához kellenek alap képességek és minden munkának meg vannak az alap nehézségei.
Azért szobrot ne emeljünk már nekik azért, mert a munkájukhoz tartozó legalapvetőbb dologra, a futásra képesek
Fociztam végig délutánokat. Ezek ilyen "és most hová szarjak" szintű érvelések.
Biztos, hogy sokkal jobban fogják bírni, mint én. Csak nem én keresek ebből millió dollárokat, hanem ők. Minimum, hogy egy átlag jóskát lefussanak... Nem?
De ezt a buta érvelést meg is lehet fordítani. Pl. dolgoztam árúszállítóként is, hűtőket, mosógépeket stb... cipeltem fel, nagyrészt emeletes házakba, kézben. Napi 12 óra és 20-25 cím. Kíváncsi vagyok hány sztárfocistánk bírná ki legalább a nap felét
De mondhatnám azt is, hogy sokkal jobban bírkózok vagy boxolok, mint a Szoboszlai.... Ez se egy meglepő információ
Mégsem várom el azt, hogy hasra essen ettől bárki, hiszen ezeket a munkákat végeztem, így a minimum, hogy jobb legyek benne, mint egy utcáról random behívott átlag Jóska. És nem kell tisztelet szobrot sem emelni azért nekem, mert képes vagyok arra, amit a munka megkövetel. Ez az alap!
Nekik a foci a munkájuk. Ha nem lenne jobb az utca emberénél az lenne a gáz. Nem?
És ha jobb a munkájában, mint az utcáról behívott átlag jóska, akkor miért is kellene ezért körbe szopkodni?
Az, hogy jobban fut nálunk, többnyire emberhez rúgja a golyót, meg megtalálja a helyét a pályán az az alap!
Ha C. Ronaldóról beszélgetnénk érteném az érvelésed, mert elképesztő az a csávó. De egyelőre a magyar válogatott nagyon szar (svájc ellen) és egy elfogadható (német ellen) teljesítményéről beszélgetünk. Svájc ellen tisztán a saját balf@szságuk miatt kaptak ki. Semmi más oka nem volt, ugyanis a svájc se egy nagy durranás. De sikerült pl. 2 gólpaszt adnunk nekik. És ez gáz!
Én is szeretem a focit. Nagyon sokat játszottam is, és igen főleg barátokkal. Kíváló közösség teremtő. A labda meg már gyerek koromban se 2000 Ft volt, most talán 20,000 körül van. Meg ugye kell egy hasonló árú cipő is/fő, hogy adott talajon tudjál játszani.
De relatív olcsó és jó sportolási lehetőség.
Csak ettől függetlenül nagyon sokan nagyon túldimenzionálták ezt a magyar válogatottat az EB előtt.
Most meg megy a hüppögés amikor beköszönt a realitás...
Én is. De ha valamelyik balfasz a pályán, és pl. leindítja hazaadásból a svájci csatárt, akkor had szídjam már az anyukáját...
És ha ilyen pancser módon kapnak ki, had röhögjek a teljesítményükön.
A németek ellen is kezdődött ez a bírózás. De komolyan, német földön, a német válogatott ellen, német bírókkal (a holland is német) miből gondolták, hogy tisztességes mérkőzés lesz?
Hát ennyire még ők se lehetnek hülyék
Ezeket meg kb. nézni se nézi senki. Mégis jól megélnek belőle.
Pl. gyerek kori barátom NBI B csoportban kézizik, 4 kiló fölött van a nettója. És hát nem a közönség tartja el őket (pár tucat nézőből a pályát nem lehet fönntartani), hanem te meg én az adónkból. Én nem látom mi értelme van ennek így, de ő jól el van ezzel az állapottal.
Én jobban örülnék neki ha piaci alapon menne hazánkban a profi sport. Mert nem sok hasznát látom annak amikor adóforintokból hoznak a fociklubbok afrikából négert focizni.
Nem lehet, hogy ebből a pénzből inkább (pl. TAO) iskoláknak kellene torna termet építeni?
Csak úgy halkan kérdezem...
Persze, de nekik elég lett volna 1 pont, és totál 11 emberrel védekezés, így meg szépen győzelemre kell játszaniuk.Akár győzhetnek is, ha mi is győzünk vasárnap, akkor a mi 3 pontunk fog többet érni, mivel azonosnál az egymás elleni eredmény számít. De szerintem 3 ponttal nem lehet majd bekerülni a legjobb harmadikok közé,