Sport

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 899
26 821
113
A világ talán legszerencsétlenebb helyezése a negyedik hely, sportágtól függetlenül, azt azért nehéz lehet megemészteni, hogy oké, óriási eredmény, de azért épphogy nem dobogó, szörnyű lehet.
... Evenepoel befutója mekkora volt már :D
Vagy még senki sem volt a közelében se a negyediknek eddig.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

embersarkany

Well-Known Member
2014. augusztus 22.
1 168
6 988
113
Hát ebben én nem lenné olyan biztos.
Azonos súlyú férfi és nő között, ha mind ketten képzettek jóval több, mint 90% a férfiak nyerési aránya.
A férfiak felépítése más, azonos tömeg mellet kb. 20-30%-al erősebbek, és a magasabb tesztoszteron szint miatt jóval agresszívebbek.
E mellet a férfiaknak jobb a térlátása. (Jobban érzik a távolságot)
A saját tapasztalataim is ezt igazolják. (Egy évtizedes küzdősport tapasztalat)
Nem véletlenül vannak külön a férfi és a női sportolók!
nem is sikerült neki, egyhangú pontozással veszített
mondjuk az a csoda, hogy meccselhetett, mert egy insta poszt alapján a jogvédők ki akarták tiltatni ... bocsánatot kellett kérnie :(

ximix

Well-Known Member
2017. december 1.
876
2 544
93
Kicsit túlspilázták ezt az egészet kb eddig tartott volna helyretenni a dolgot.

Versenybíró lemegy az öltözőbe :
- Khmm te milyen számba indulsz ?
Női 66kg.
- Hmm -mondja a bíró, majd kapásból alácsűr egyet a "kisasszonynak"
az nyögve összeesik és magzatpózba pörög a padlón.
- Női mi ? Pakolj aztán húzzál haza.
Off
Ezúton kérek elnézést Imane Helif-től ha tényleg nőnek született.
Abban hitben voltam, hogy ő az a fiú aki nőnek állt.,de ha jól olvastam elvileg akkor ő nőnek született.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

embersarkany

Well-Known Member
2014. augusztus 22.
1 168
6 988
113
ki nézte a judo csapat versenyt?
Román bíró (nő) folyamatosan addig engedte a meccseket, amíg a francia nem nyert.
a vége 3-3 (3-1 után kezdte áldásos tevékenységét a román kurva), aranypont. véletlenül a franciák legerősebb súlycsoportját sorsolták (Teddy Renier) ... azért a frankok tudnak rendezni!

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 432
52 388
113
Szánalmas ez az egész Olimpia eddig basszátok meg.

Meg lehet magyarázni a megnyitót is, ezeket a manusnőket is, de egyre több ember van vele úgy mint én, hogy egyszerűen nem érdekel már a magyarázkodás sem, simán leszarom és nem igen nézem!

rappali_

Well-Known Member
2016. szeptember 18.
3 309
16 193
113
Szánalmas ez az egész Olimpia eddig basszátok meg.

Meg lehet magyarázni a megnyitót is, ezeket a manusnőket is, de egyre több ember van vele úgy mint én, hogy egyszerűen nem érdekel már a magyarázkodás sem, simán leszarom és nem igen nézem!
Én is a minőségi sportra kapcsoltam inkább; kecsó-fradi. :D

rappali_

Well-Known Member
2016. szeptember 18.
3 309
16 193
113
embersárkány ne nevess, mert itt legalább férfiak küzdenek egymással. :) Néha nem tudom, h olympride-ot nézek, vagy családi veszekedést. :(
Biosz meg egyszerű; minden, ami XX kromoszóma az nő, XY meg pasi. A génhibások (XXY, XXXY, stb.) meg induljanak paralimpián vagy az Y miatt a pasiknál. Afrika meg rendezhetne egy házi világháborút, mert nagyon tele szaladt a hócipőm velük.

embersarkany

Well-Known Member
2014. augusztus 22.
1 168
6 988
113
embersárkány ne nevess, mert itt legalább férfiak küzdenek egymással. :) Néha nem tudom, h olympride-ot nézek, vagy családi veszekedést. :(
Biosz meg egyszerű; minden, ami XX kromoszóma az nő, XY meg pasi. A génhibások (XXY, XXXY, stb.) meg induljanak paralimpián vagy az Y miatt a pasiknál. Afrika meg rendezhetne egy házi világháborút, mert nagyon tele szaladt a hócipőm velük.
helyiként engedd meg hogy nevessek a KTE-n :D
elég sűrűn látom őket. edzeni is :D

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

embersarkany

Well-Known Member
2014. augusztus 22.
1 168
6 988
113
Off
Abban hitben voltam, hogy ő az a fiú aki nőnek állt.,de ha jól olvastam elvileg akkor ő nőnek született.

az IBA (ugye ők állnak haragban a NOB-bal) úgy döntött, hogy az olimpiai győzteseket megillető 50k dollárt kapják meg azok, akiket a "nemnőnemférfiak" győznek le. így ezt már megkapja az olasz, és most Luca is.

ms07

Well-Known Member
2012. október 19.
3 894
6 165
113
:DEs ha az a 2 f@sz nem lenne ott akkor ez legalabb egy bronzot erne nem?

Meg is lehetett volna verni a f@szt, semmi különlegeset nem mutatott, győzték már le többen is, de meg volt a cirkusz 2 napig, elég is belőle, a "csaj/nem csaj" megkapja az érmet, Luca az 55milliót, mindenki örülhet. Az előtte lévő meccset láttad esetleg? Ott a győztes thai csaj még jobban pasinak nézett ki, mint az algír :eek:

ms07

Well-Known Member
2012. október 19.
3 894
6 165
113
A Himnuszt se tudják normálisan lejátszani. Jó, hogy nem tuc-tuc mix.

Nem adták le végig? Sűrű programos eseményen sokszor van így, ugye a mi himnuszunk nem éppen rövid. Pl Michelisz Norbinak a 15 éve alatt sose játszották le normálisan.

embersarkany

Well-Known Member
2014. augusztus 22.
1 168
6 988
113

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 943
73 249
113
Off

Én nem tudom miféle lény de hogy nőnek nem nő az fix.
Gondolj bele, van olyan az iparban hogy minőségi megfeleloseg. Piros Ferrari helyett rózsaszín sikerül a gyárban? Megfelelő? Nem.
Miért nem indul a paraolimpian?
Születési rendellenesség van.

ms07

Well-Known Member
2012. október 19.
3 894
6 165
113
Én nem tudom miféle lény de hogy nőnek nem nő az fix.
Gondolj bele, van olyan az iparban hogy minőségi megfeleloseg. Piros Ferrari helyett rózsaszín sikerül a gyárban? Megfelelő? Nem.
Miért nem indul a paraolimpian?
Születési rendellenesség van.

Itt sírtok, hogy nem fair, mert hogy előnye van. A parások közt akkor mekkora előnye lenne, az miért lenne fair? Igazából, ki nem tilthatod mindenhonnan, de jó kategória sincs, ahol indulhatna