Az olasz bokszoló hölgy, aki ma elvert az Algériai "csaj" hogy szögre akasztja a kesztyűt.
Hát nem röhögök, mert az algír hőggyel egy magyar, Hámori Luca.
Hát nem röhögök, mert az algír hőggyel egy magyar, Hámori Luca.
![]()
Polgári napilap és hírportál | Magyar Nemzet
Magyar Nemzet - Szellemi honvédelem 1938 óta. Friss hírek hazai, külföldi, sport, kultúra és gazdasági témakörökben. Véleménycikkek és történelmi visszatekintések.magyarnemzet.hu

Nem sírni akarok, csak csoportosan megbúbolni az algír hőgyet....szerintem egy Benny Hill White Show különkiadás lehetne, amikor néhány magyar 66kgos fehér partizán kergeti...Felőlem sírhatunk is. De eljutott oda az emberiség, hogy a South Park világát éljük meg, pedig az egy erős paródia volt annak idején.
Innen lejjebb már csak a Brickle Berry van, aztán kész, nincs hova zuhanni.![]()
Az olasz bokszoló hölgy, aki ma elvert az Algériai "csaj" hogy szögre akasztja a kesztyűt.

Nem sírni akarok, csak csoportosan megbúbolni az algír hőgyet....szerintem egy Benny Hill White Show különkiadás lehetne, amikor néhány magyar 66kgos fehér partizán kergeti...
+ Idiocracy (Hülyék paradicsoma) filmFelőlem sírhatunk is. De eljutott oda az emberiség, hogy a South Park világát éljük meg, pedig az egy erős paródia volt annak idején.
Innen lejjebb már csak a Brickle Berry van, aztán kész, nincs hova zuhanni.![]()
+ Idiocracy (Hülyék paradicsoma) film
Elnezve a vegeredmenyt jobb is hogy nem neztem eloben!Megvan a 2. arany!

Elnezve a vegeredmenyt jobb is hogy nem neztem eloben!![]()
![]()
Nem kell aggódni, simán leveri holnap Luca a kisrácot!Mondjuk a hölgyek meg a szövetségek részéről sem értem ezt a nyűglődést.
Egyszerűen az összes biológiailag csajnak és nemzeti szövetségüknek csak annyit kellene tenni, hogy megtagadják a ringbe lépést.
Nem egyesével, hanem egyszerre egy időben. Nem hajlandók ringbe szállni amíg ez a csalás fenn áll.
Innentől kezdve a túloldalon pattogna a labda....
Csak hát ehhez nem elég "tökösek"![]()
Nem kell aggódni, simán leveri holnap Luca a kisrácot!
Kicsit túlspilázták ezt az egészet kb eddig tartott volna helyretenni a dolgot.
Hat ha visz magaval baseball utot akkor biztos. Szerintem az igazi nok megegyezhetnenek hogy nem fognak ringbe szallni ezekkel a cyborgokkal.Nem kell aggódni, simán leveri holnap Luca a kisrácot!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..