Az olasz bokszoló hölgy, aki ma elvert az Algériai "csaj" hogy szögre akasztja a kesztyűt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát nem röhögök, mert az algír hőggyel egy magyar, Hámori Luca.
Hát nem röhögök, mert az algír hőggyel egy magyar, Hámori Luca.
Kokó: „A NOB nem is reagált, amikor öt női ökölvívóról kiderült, hogy biológiai férfi”
A párizsi olimpián a női ökölvívók között ringbe léphetett az algériai Imane Helif, holott a 2022-es világbajnokságot követő gendervizsgálaton róla és négy másik női ökölvívóról kiderült, hogy biológiailag férfi. Kovács Kokó István, aki az említett vb-n az AIBA főtitkára volt, elmondta, nem...magyarnemzet.hu
Nem sírni akarok, csak csoportosan megbúbolni az algír hőgyet....szerintem egy Benny Hill White Show különkiadás lehetne, amikor néhány magyar 66kgos fehér partizán kergeti...Felőlem sírhatunk is. De eljutott oda az emberiség, hogy a South Park világát éljük meg, pedig az egy erős paródia volt annak idején.
Innen lejjebb már csak a Brickle Berry van, aztán kész, nincs hova zuhanni.
Az olasz bokszoló hölgy, aki ma elvert az Algériai "csaj" hogy szögre akasztja a kesztyűt.
Nem sírni akarok, csak csoportosan megbúbolni az algír hőgyet....szerintem egy Benny Hill White Show különkiadás lehetne, amikor néhány magyar 66kgos fehér partizán kergeti...
+ Idiocracy (Hülyék paradicsoma) filmFelőlem sírhatunk is. De eljutott oda az emberiség, hogy a South Park világát éljük meg, pedig az egy erős paródia volt annak idején.
Innen lejjebb már csak a Brickle Berry van, aztán kész, nincs hova zuhanni.
+ Idiocracy (Hülyék paradicsoma) film
Elnezve a vegeredmenyt jobb is hogy nem neztem eloben!Megvan a 2. arany!
Elnezve a vegeredmenyt jobb is hogy nem neztem eloben!
Nem kell aggódni, simán leveri holnap Luca a kisrácot!Mondjuk a hölgyek meg a szövetségek részéről sem értem ezt a nyűglődést.
Egyszerűen az összes biológiailag csajnak és nemzeti szövetségüknek csak annyit kellene tenni, hogy megtagadják a ringbe lépést.
Nem egyesével, hanem egyszerre egy időben. Nem hajlandók ringbe szállni amíg ez a csalás fenn áll.
Innentől kezdve a túloldalon pattogna a labda....
Csak hát ehhez nem elég "tökösek"
Nem kell aggódni, simán leveri holnap Luca a kisrácot!
Kicsit túlspilázták ezt az egészet kb eddig tartott volna helyretenni a dolgot.
Hat ha visz magaval baseball utot akkor biztos. Szerintem az igazi nok megegyezhetnenek hogy nem fognak ringbe szallni ezekkel a cyborgokkal.Nem kell aggódni, simán leveri holnap Luca a kisrácot!