Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Felőlem akár el is törölhetnék az egész olimpiát a versenysporttal együtt...
Asszem jobb lenne hagyni a csába az egészet, és lefújni. Persze tudom, a sportolók készültek, talán páran nézik is majd a tv-ben...
Nem lett volna szabad így megrendezni vagy nem Japánban. Alig oltják magukat.
Asszem jobb lenne hagyni a csába az egészet, és lefújni. Persze tudom, a sportolók készültek, talán páran nézik is majd a tv-ben...
A tegnapi mérközésen:
Fehérvár: Kovácsik – Funsho, Lüftner, Stopira, Heister – Petrjak, Alef (Bolla, 89.), Houri, Dárdai (Szabó L., 60.) – Kovács I. (Nego, 60.), Zivzivadze (Nikolics, 60.).
A kezdőben 3 magyarral... A későbbi cserékkel is max. 5 (Nego magyarnak számít)....
Ez teljesen nemzetközi jelenség.A tegnapi mérközésen:
Fehérvár: Kovácsik – Funsho, Lüftner, Stopira, Heister – Petrjak, Alef (Bolla, 89.), Houri, Dárdai (Szabó L., 60.) – Kovács I. (Nego, 60.), Zivzivadze (Nikolics, 60.).
A kezdőben 3 magyarral... A későbbi cserékkel is max. 5 (Nego magyarnak számít)....
Szerinted az embereket érdekli, hogy a francia váltogatott milyen bőrszínnel és névvel lett világbajnok 3 éve vagy 1998-ban?Ez teljesen nemzetközi jelenség.
Lehet fintorogni amúgy, nekem sem tetszik, de ez van. Arra kell figyelni, hogy legalább a Nemzeti válogatottunk NE járjon úgy, mint pl. a franciák, németek, etc. ahol nyomokban is alig találni valódi született és származásában a meznek megfelelő játékost.
A klub foci az ez volt külföldön ahol sikerek vannak, már sok sok évvel ezelőtt is.
Ez sehol sem szempont. Konkrétan mindenhol van benne állami támogatás, bőven, így vagy úgy.Szerinted az embereket érdekli, hogy a francia váltogatott milyen bőrszínnel és névvel lett világbajnok 3 éve vagy 1998-ban?
Szerintem arra kéne figyelni, hogy ez az egész szarság 0 Ft adófizetői pénzbe kerüljön.
Na ez itthon nem szempont... Nagyon nem.
Fair Play és egyenlő mérce az UEFA részéről...MLSZ: ezért büntetett az UEFA – eddig nem ismert részletek - NSO
A Magyar Labdarúgó-szövetség reagált az UEFA büntetésére, ismertette a konkrétumokat.www.nemzetisport.hu
Az angolok csupán pénzbüntetést kaptak a Dánia elleni rendbontásért
A dán himnusz kifütyülése, a pirotechnikai eszközök használata és a lézerezés 30 ezer eurós bírságot ért.www.nemzetisport.hu
Szerintem van egy felvétel, és bizonyítéknak azt sütik el mindenhol Ronaldoval kapcsolatosan. Én megnézném a korábbit, amit 1x már elsütöttek a francia EB alatt, hogy nem ugyanaz-e a két felvétel!Fair Play és egyenlő mérce az UEFA részéről...
Mocskos szarháziak...
Nem szabad elfogadni ezt a büntetést. Egyrészt elvi okok miatt, másrészt pedig rengeteg pénztől fosztják meg a magyar focit. Nem azért építettük a stadionokat, hogy aztán néhány idióta uefa-s tisztviselő csak úgy lenullázza a bevételi oldalt, és üres stadionokat nézzünk. Komolyan vissza kell vágni nekik.Az UEFA besúgói ezek szerint nem jártak még labdarúgó mérkőzésen
Borzasztóan felháborító ez az egész ügy. Az UEFA Magyarországot ért büntetését Bayer Zsolt foglalta össze a legjobban. “Tudjátok mit? Elmentek ti a büdös p*csába, oda!” Ebben a két mondatban benne van minden, de azért én is kifejtem a véleményem.888.hu
Lehetséges megoldások...Nem szabad elfogadni ezt a büntetést. Egyrészt elvi okok miatt, másrészt pedig rengeteg pénztől fosztják meg a magyar focit. Nem azért építettük a stadionokat, hogy aztán néhány idióta uefa-s tisztviselő csak úgy lenullázza a bevételi oldalt, és üres stadionokat nézzünk. Komolyan vissza kell vágni nekik.