Sport

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
19 463
21 323
113

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
5 260
9 957
113
.Rég megmondtam, hogy nem normális, uh nem sokkolt le a hír.


Mentális probléma megfogalmazása kb. (nagyapámtól): "...jó-dolgában már nem tudja mit csináljon!"

Egyébként tényleg ez az, "ciho-mókus" ex-emmel kibeszéltük a pihenő-időkben, hogy kb. kiégés, céltalanság --mindent elért, amit korábban eltudott képzelni/nincsenek célok--, és még néhány hasonló diagnózis! A közös bennük, hogy a nagyságrendileg megváltozott élet-helyzetet nem tudja feldolgozni!

A lottó-nyertesek problémája is ehhez hasonló! ...meglepő módon kb. fél évtizeddel a "csoda" után a többség ismét kénytelen dolgozni! ...at átlagnál több közöttük az öngyilkos!!!

A kirakat-néger Hamiltonhoz hasonlóan sikeres sztároknál is ismert a most nyilvánosságra került probléma:
A legtöbben ilyenkor drog-alkohol-mindkettő rabjai lesznek, és aki halál-közeli élménnyel ki tud szállni, az újra tudja már mi az igazi érték. A többség abbahagyja az öncélú rohanást és családot alapít/visszavonul...

Akik mellett nincs senki a közelben a kritikus időben/pillanatban, annak pedig nem halál-közeli élménye lesz, hanem halálos!
...a menedzsere pedig megnézi, hogy ki a következő --sztár-jelölt-- a listán!


.