Sport

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

  • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
  • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

  Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

  Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
6 606
13 154
113
.Rég megmondtam, hogy nem normális, uh nem sokkolt le a hír.


Mentális probléma megfogalmazása kb. (nagyapámtól): "...jó-dolgában már nem tudja mit csináljon!"

Egyébként tényleg ez az, "ciho-mókus" ex-emmel kibeszéltük a pihenő-időkben, hogy kb. kiégés, céltalanság --mindent elért, amit korábban eltudott képzelni/nincsenek célok--, és még néhány hasonló diagnózis! A közös bennük, hogy a nagyságrendileg megváltozott élet-helyzetet nem tudja feldolgozni!

A lottó-nyertesek problémája is ehhez hasonló! ...meglepő módon kb. fél évtizeddel a "csoda" után a többség ismét kénytelen dolgozni! ...at átlagnál több közöttük az öngyilkos!!!

A kirakat-néger Hamiltonhoz hasonlóan sikeres sztároknál is ismert a most nyilvánosságra került probléma:
A legtöbben ilyenkor drog-alkohol-mindkettő rabjai lesznek, és aki halál-közeli élménnyel ki tud szállni, az újra tudja már mi az igazi érték. A többség abbahagyja az öncélú rohanást és családot alapít/visszavonul...

Akik mellett nincs senki a közelben a kritikus időben/pillanatban, annak pedig nem halál-közeli élménye lesz, hanem halálos!
...a menedzsere pedig megnézi, hogy ki a következő --sztár-jelölt-- a listán!


.
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 773
25 269
113

hete

Well-Known Member
2021. január 7.
683
1 697
93
Munkácsi Máté :(
öngyilkosság?
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 298
79 368
113

hete

Well-Known Member
2021. január 7.
683
1 697
93

FSEuczFXIAEeGAZ
 

hete

Well-Known Member
2021. január 7.
683
1 697
93
Egy jó románverés sosem rossz! Szép munka, srácok! Szívből gratulálunk a magyar jégkorong-válogatottnak az A-divízióba való feljutásért!

279934099_1660787824296226_5862975290506600220_n.jpg
Az igazság az, hogy a feljutást egy embernek köszönhetjük: Putyin, ha a 2 országot nem zárják ki sehol se lettünk volna ezzel a teljesítménnyel, már nem sok szerethető dolog van ebben a válogatottban, a románverés meg inkább székelyverés, mert a nagy része bizony magyar anyanyelvű játékos, a románok nem tudnak jégkorongozni.
 
 • Tetszik
Reactions: jurgenbauer and PFZ

PFZ

Well-Known Member
2022. március 23.
2 052
8 968
113
Az igazság az, hogy a feljutást egy embernek köszönhetjük: Putyin, ha a 2 országot nem zárják ki sehol se lettünk volna ezzel a teljesítménnyel, már nem sok szerethető dolog van ebben a válogatottban, a románverés meg inkább székelyverés, mert a nagy része bizony magyar anyanyelvű játékos, a románok nem tudnak jégkorongozni.
Igazad van, de most kellett élni a lehetőséggel. És éltek is vele. A többi már történelem.