Sport

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

  • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
  • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

  Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

  Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 784
30 552
113
dkylqqx26eh81.jpg


:D
Ez valami poén?
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 736
81 807
113
Mégsem remekeltek az első sífutásos számban 30km(15+15). A norvégok utána hisztériáztak, az oroszokat vádolták szokás szerint. 2018-ben is 6000 adag asztma elleni gyógyszert vittek a téli olimpiára. Deezek ismertek azoknak aki otthon van a sportdipomáciában.
Ez a sokadik nap, sehol nincsenek a norvégok. A két bő jól ment, de a többieket szarrá verték az oroszok. Váltóban 50+s felett verik a norvégokat, eddig. Az qurva sok
 
 • Tetszik
Reactions: fip7

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 736
81 807
113
"Utoljára 66 évvel ezelőtt, 1956-ban szerepelt magyar műkorcsolya-páros olimpián, akkor a Nagy Marianna, Nagy László kettős harmadik lett."

 

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 606
8 781
113
"Utoljára 66 évvel ezelőtt, 1956-ban szerepelt magyar műkorcsolya-páros olimpián, akkor a Nagy Marianna, Nagy László kettős harmadik lett."

Ez kb a legrosszabb ami érhet egy sportolót. Nagy "meglepetésre" a kínaiak nyertek egyébként ebben a számban. Ahogy észrevetettem, úgy a legtöbb dráma pont a műkorcsolyával volt. Az egyéni számokban szegény Valieva szétesett, ami ilyen nyomás alatt nem csoda, Truszova pedig nagyon ideges volt az ezüstérem után. Alig tudták rábírni, hogy kimenjen az érem átadóra. Percekig vette a kamera amíg sírva ordított mindenkivel:
"Sosem lépek többet a jégre, gyűlölöm ezt az egészet. Gyűlölöm ezt a sportot. Így nem szabad, így nem szabad. Itt mindenki aranyérmet nyert, csak én nem"
Az cseszte fel, hogy Scserbakova egy hibátlanul kivitelezett, egyszerűbb "biztonsági" programot mutatott be, ő pedig mindent egy lapra feltéve vállalta a rekord 5db négyfordulatos elem megugrását. A programban voltak minimális hibák a bírók szerint. Így Scserbakova több pontot kapott,a kevesebb szupernehéz elemet tartalmazó programjára, és ő lett a bajnok. Emiatt jelenleg az összes csapattársa aranyérmesnek számít. Valijeva és Scserbakova csapatban, plusz Scserbakova egyéniben is. Ezért akadt ki nagyon.
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 785
25 338
113
Hehe. Várható volt.

“Ez az az ár, amit hajlandó vagyok fizetni.” – mondta Djokovic.