Sport

Megnéztem a felvételt nagy TV képernyőn is. Fáj, de nagyban is azt látom, hogy a magyar versenyző szabálytalan volt - bár nekem a kínai is annak tűnt. A kínai persze már nem is tehetett mást miután szabálytalankodtak vele... :(:(:(
én néztem a futamot és elsőre is jogosnak tűnt sanyi kizárása, de a kínait is ki kell paterolni mert ő is minimum annyit tett ... az viszont nevetséges hogy mennyire türhők a kínaiak mostmár minden kibaszott világversenyen

én néztem a futamot és elsőre is jogosnak tűnt sanyi kizárása, de a kínait is ki kell paterolni mert ő is minimum annyit tett ... az viszont nevetséges hogy mennyire türhők a kínaiak mostmár minden kibaszott világversenyen
Igazából most Dél-Korea is a CAShoz fordul a gyorskori miatt, egyszerűen nevetséges ítéletek vannak. De a pontozásosak se jobbak, valahogy ott is túlzottan lejt a pálya a hazaiaknak. Szóval nem tudom, de igazából lassan repülőre kellene szállnia kb mindenkinek, és hazajönnie, hogy jóvan homokozzatok magatokban.

A kínai vámon nem engedték át a hatalmas doppingrakományt, amelyet a norvég csapat szállított "asztmás" sportolóik - síelők és biatlonosok - gyógyszereinek leple alatt...
Biatlonosok...?!? :):):)

Őket mire doppingolják, /sí/futásra VAGY lövészetre?!? - Mert a 2 együtt nem megy!!!
Ráadásul azok az "asztmás norvégok" mindkettőben nagyon jók...!!!

Biatlonosok...?!? :):):)

Őket mire doppingolják, /sí/futásra VAGY lövészetre?!? - Mert a 2 együtt nem megy!!!
Ráadásul azok az "asztmás norvégok" mindkettőben nagyon jók...!!!
Mégsem remekeltek az első sífutásos számban 30km(15+15). A norvégok utána hisztériáztak, az oroszokat vádolták szokás szerint. 2018-ben is 6000 adag asztma elleni gyógyszert vittek a téli olimpiára. Deezek ismertek azoknak aki otthon van a sportdipomáciában.

• Vicces
Reactions: formosa1
"Professional soccer player Keanu Staude was diagnosed with myocarditis, which is an inflammation of the heart muscle. Staude, 25, was fully vaccinated. Staude is a key player for the German professional club TSV 1860 Munich who play in the Bundesliga, the top division in Germany. The 25-year-old complained of feeling unwell after a match on January 30."

Hozzák a formájukat. :rolleyes:
Amúgy halkan megjedzem, hogy egy 15-éves lány bedopingolása már túlmegy a pusta csaláson, ez már akár koztorvényes bunozés kategória.

Hozzák a formájukat. :rolleyes:
Amúgy halkan megjedzem, hogy egy 15-éves lány bedopingolása már túlmegy a pusta csaláson, ez már akár koztorvényes bunozés kategória.
Az előző olimpián az amerikaiak meg kijelentették, hogy ha kezdik basztatni a sportolóikat dopping ügyben, akkor bojkottálni fogják az egészet. Na ott vajon mennyi lehet százalékosan a doppingolt?

Az előző olimpián az amerikaiak meg kijelentették, hogy ha kezdik basztatni a sportolóikat dopping ügyben, akkor bojkottálni fogják az egészet. Na ott vajon mennyi lehet százalékosan a doppingolt?
Ez speciel nem igaz,ami tény hogy most sincs jelen Oroszország ezen az olimpián sem.

Nem használhatják az orosz zászlót,ha nyernek tiszteletükre nem játsszák le az orosz himnuszt. csapatuk megnevezése Orosz Olimpiai Bizottság.

A sportruházaton le kell takarni az orosz feliratot,és helyette a semleges versenyző megnevezést kell használni.

Sok országról sejthető hogy állami doppingprogram áll a sportsikerek mögött,Kína! volt NDK satöbbi,de csak Oroszország az amelyikről ez bebizonyosodott,és jogosan elítélték.

Grigory Mikhailovich Rodchenkov az Oroszországi Anti-dopping Labor volt vezetője,vallomása alapján aki az Egyesült Államokba menekült 2016-ban,és részletesen feltárta az orosz program működését.

• Tetszik
Reactions: formosa1
Ez speciel nem igaz,ami tény hogy most sincs jelen Oroszország ezen az olimpián sem.

Nem használhatják az orosz zászlót,ha nyernek tiszteletükre nem játsszák le az orosz himnuszt. csapatuk megnevezése Orosz Olimpiai Bizottság.

A sportruházaton le kell takarni az orosz feliratot,és helyette a semleges versenyző megnevezést kell használni.

Sok országról sejthető hogy állami doppingprogram áll a sportsikerek mögött,Kína! volt NDK satöbbi,de csak Oroszország az amelyikről ez bebizonyosodott,és jogosan elítélték.

Grigory Mikhailovich Rodchenkov az Oroszországi Anti-dopping Labor volt vezetője,vallomása alapján aki az Egyesült Államokba menekült 2016-ban,és részletesen feltárta az orosz program működését.
De igaz, csak most nem fogom neked előkeresni a cikket, mert a google jelenleg az amerikai politikusok mostani bojkottját dobja ki mindenre, ami a kutyát nem érdekli, mert nem róluk szól egy olimpia, hanem a sportolókról.

Igen, tudom, hogy az orosz sportolókkal hogy szopóznak. Csak azt nem értem mi ez a kollektív bűnösség, velük lehet, mert most eldöntötték, hogy mindenhol gecizni kell az oroszokkal? Ha valaki doppingolt basszák ki, nem érdekel, ha meg nem doppingolt, akkor mi köze az egészhez?!

Igazából most Dél-Korea is a CAShoz fordul a gyorskori miatt, egyszerűen nevetséges ítéletek vannak. De a pontozásosak se jobbak, valahogy ott is túlzottan lejt a pálya a hazaiaknak.
Szerintem a Dél-Koreai foci VB után nekik az idők végezetéig kussolni kellene bármilyen hasonló ügyben! :mad:

• Tetszik
Reactions: Fundin
"az idő előtti szerződésbontás miatt neki járó 5 millió eurós végkielégítésről is lemondott…"

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Sanyi váltó utáni nyilatkozata (Nográdi Bence kapcsán) elég gáz volt. Aztán rákerestem a Beni 500-as idejére, meg az övére; az a srác (A korosztály) 3 tizeddel jobb Sanyinál. Váltóban a stáb variálása, meg Kruger bakija ugyanakkora. Lesz még Bence érmes.

dkylqqx26eh81.jpg

:D