Sport

dkylqqx26eh81.jpg

:D
Ez valami poén?

Mégsem remekeltek az első sífutásos számban 30km(15+15). A norvégok utána hisztériáztak, az oroszokat vádolták szokás szerint. 2018-ben is 6000 adag asztma elleni gyógyszert vittek a téli olimpiára. Deezek ismertek azoknak aki otthon van a sportdipomáciában.
Ez a sokadik nap, sehol nincsenek a norvégok. A két bő jól ment, de a többieket szarrá verték az oroszok. Váltóban 50+s felett verik a norvégokat, eddig. Az qurva sok

• Tetszik
Reactions: fip7
"Utoljára 66 évvel ezelőtt, 1956-ban szerepelt magyar műkorcsolya-páros olimpián, akkor a Nagy Marianna, Nagy László kettős harmadik lett."

"Utoljára 66 évvel ezelőtt, 1956-ban szerepelt magyar műkorcsolya-páros olimpián, akkor a Nagy Marianna, Nagy László kettős harmadik lett."

Ez kb a legrosszabb ami érhet egy sportolót. Nagy "meglepetésre" a kínaiak nyertek egyébként ebben a számban. Ahogy észrevetettem, úgy a legtöbb dráma pont a műkorcsolyával volt. Az egyéni számokban szegény Valieva szétesett, ami ilyen nyomás alatt nem csoda, Truszova pedig nagyon ideges volt az ezüstérem után. Alig tudták rábírni, hogy kimenjen az érem átadóra. Percekig vette a kamera amíg sírva ordított mindenkivel:
"Sosem lépek többet a jégre, gyűlölöm ezt az egészet. Gyűlölöm ezt a sportot. Így nem szabad, így nem szabad. Itt mindenki aranyérmet nyert, csak én nem"
Az cseszte fel, hogy Scserbakova egy hibátlanul kivitelezett, egyszerűbb "biztonsági" programot mutatott be, ő pedig mindent egy lapra feltéve vállalta a rekord 5db négyfordulatos elem megugrását. A programban voltak minimális hibák a bírók szerint. Így Scserbakova több pontot kapott,a kevesebb szupernehéz elemet tartalmazó programjára, és ő lett a bajnok. Emiatt jelenleg az összes csapattársa aranyérmesnek számít. Valijeva és Scserbakova csapatban, plusz Scserbakova egyéniben is. Ezért akadt ki nagyon.

Hehe. Várható volt.

“Ez az az ár, amit hajlandó vagyok fizetni.” – mondta Djokovic.