Értem. Kényelmetlen, ha tényekkel cáfolnakJó tényleg hagyjuk. Totál mást gondolunk az egészről, mindketten kifejtettük a véleményünket. Jó szórakozást a meccsekhez!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Értem. Kényelmetlen, ha tényekkel cáfolnakJó tényleg hagyjuk. Totál mást gondolunk az egészről, mindketten kifejtettük a véleményünket. Jó szórakozást a meccsekhez!
Engem, amennyire a foci érdekel az zavar, hogy tulajdonképen nincs igazán amatőr futball még megyesokban sem, hanem arányaiban, lehetőségekhez mérten elég nagy ráfordítás megy -önkormányzati pénzből is- a focicsapatra, a focistákra és nem értek vele egyet, hogy kvázi teljesítmény nélkül még ilyan alacsony szinteken is pénzt kapjanak. -Miközben például más sportok egyáltalán nincsenek támogatva és akár európa bajnokság szintjére is önerőből és adományokból kell kiutazni.Nincs olyan bajnokság ami tisztán piaci alapon működne. Az arányok kisebbek és nagyobbak. Természetesen függ a piac erejétől, az ország fejlettségétől és nem utolsó sorban a szurkolók pénztárcájától. Nem hiszem, hogy nekünk a nagyokkal kellene versenyezni, de a hasonló bajnokságokban is van direkt vagy nem direkt állami pénz. És ha már a téma, mikor lesz olyan színház amely önfenntartása nem az adófizetők pénzét terheli meg? Be kell zárni? Nyilván nem, ahogy a focinál se kell beszántani a pályákat.
Értem. Kényelmetlen, ha tényekkel cáfolnak
Csak kiváncsiságból, ismered a bl lebonyítási rendjét?Te mondtad h a Fradinak direkt könnyű csapatokat sorsoltak, ezeken se sikerült átjutnia a BLbe. Elérték a fantasztikus EL-t amihez a Shamrock Roversen kellett átjutni. Ez szted akkora teljesítmény a magyar focitól?
Csak kiváncsiságból, ismered a bl lebonyítási rendjét?
Semmire, csak úgy kíváncsi lennék, hogy tudod-e hány csapat indul a bl selejtezőben, és abból hány jut be a főtábláraMire akarsz kilyukadni?
Semmire, csak úgy kíváncsi lennék, hogy tudod-e hány csapat indul a bl selejtezőben, és abból hány jut be a főtáblára
szóval fogalmad sincs róla, de osztod az észt?Kimereshető pikkpakk. Sztem a Plzen helyett a Fradinak kellene a C csoportban lennie, nem volt magas a léc. Ezt nem lehet kimagyarázni.
szóval fogalmad sincs róla, de osztod az észt?
tehát, azt mondod, hogy a BAJNOKOK ligájában, 40 BAJNOKBÓL 6 (amúgy még ez sem igaz mert 4 azaz 4 nem előre determinált bajnok jut be) felhigítása a mezőnynek.53-ból 6. Szépen felhígították az induló csapatokat.
tehát, azt mondod, hogy a BAJNOKOK ligájában, 40 BAJNOKBÓL 6 (amúgy még ez sem igaz mert 4 azaz 4 nem előre determinált bajnok jut be) felhigítása a mezőnynek.
Na menj te is a...
nem, nem tűnik. elég egyetlen szar nap, és pápá.A bajnoki ágon 42 csapatból 4, a nem bajnoki ágon 11 csapatból 2 csapat jutott be a 32 csapatos csoportkörbe.
Te nézted h milyen csapatok indultak vagy megragadtál a számok bűvöletében?
Neked a Tobol, Slovan, Qarabag, Plzen sor nem tűnik abszolválhatónak?
A realitás az, hogy az utóbbi 12 évben 3000 milliárdos nagyságrendű pénz dőlt a sportba és már olyan területen sincsenek magyar sikerek, ami az pénz beborítása előtt is volt, amikor jól ment. Nem értem, hogy miért is kell állami pénzt oda borítani, ami nyugaton egy kőkemény piaci alapú valami.Bazze Komolyan tolod az aszpirint Na figyelj. A sport (és a focin kívül is van kiemelt sportág) az a fidesznek egy fő iránya. Ettől függetlenül mint azt írtam a szponzorok a kultúra más területén is fizetnek, sőt, van olyan tehetős multi aki nem a sportra fizet milliókat magyarán mecénása a kultúrának. Az nem zavar láthatóan. Azért játszott túlnyomóan gyengébb csapatokkal mert KIEMELT volt a Fradi, vagyis az elmúlt évek koeff pontjait szépen gyűjtötte. Látszik, hogy fogalmad sincs a témáról. Nem mellesleg a főtáblán csak gazdagabb csapatokkal került össze (Monaco, Tranbzon, CZ) Nyilván őket is fikázod, ja nem. Mondok egyet, Sallai. De Szoboszlai is az alapokat itt kapta meg, ahogy Szalai is. Mindegy, láthatóan benyeled a balos propagandát.
nem, nem tűnik. elég egyetlen szar nap, és pápá.
csak hogy értsd: a BL győztes, ha nem a selejtezőből jut be (és nem onnan fog) idén játszik 13 db nemzetközi tétmeccset, amiből az első 6-ból kb 3-at elcseszhet, és még mindig valszeg legalább az EL-ben folytatja (az első 6 meccs alapján egyik csoportmásodik se jutott volna be a csoportkörbe)
Ezzel szemben az FTC idén min 14 meccset játszik, és az első 8ból elég egyetlen rosszabb meccs, és máris nincs BL csoportkör.
Szerintem meg le kéne szállni a földre, és elfogadni, hogy a magyar bajnokság szintjén nem elvárható a bl. Ami elvárható az az el csoportkör. De oh wait... az mintha meglenne. Megint.Na ezért nincs itt fejlődés. Mert megmagyaráznak mindent és ti meg elfogadjátok ezt.. Köszöni szépen Orosz Pál Hajnal Tamás stb az elvárás nélküli jól fizető állását.
Neked is jó szórakozást a meccsekhez. Sztem mi is megbeszéltünk mindent.
Édes istenem, ez milyen buta és pontatlan megközelítés.nem, nem tűnik. elég egyetlen szar nap, és pápá.
csak hogy értsd: a BL győztes, ha nem a selejtezőből jut be (és nem onnan fog) idén játszik 13 db nemzetközi tétmeccset, amiből az első 6-ból kb 3-at elcseszhet, és még mindig valszeg legalább az EL-ben folytatja (az első 6 meccs alapján egyik csoportmásodik se jutott volna be a csoportkörbe)
Ezzel szemben az FTC idén min 14 meccset játszik, és az első 8ból elég egyetlen rosszabb meccs, és máris nincs BL csoportkör.
érdekes módon, amikor a pl, buli, pd, seria a 4. nem egyeneságon jutott be, kb az is ritka volt, hogy a csoportból tovább jusson, viszont a selejtezőben való elvérzés már annyira nem...Az ugye megvan, hogy ahhoz, hogy PL-ből egyenes ágon főtáblás legyen valaki kiket kell leverni hozzá?
hát jah, leszámítva, hogy tök más...A tenisz is ilyen, de ott van szabadkártya.
istenem, hogy egyesek mennyire nem értik... Igen, lehet ilyen. És? Mi köze ennek ahhoz, hogy a jelenlegi BL rendszer a nagyok felé torzít...Amúgy belegondoltál abba, hogy foci VB-n lehet úgy egy csapat bronzérmes is, hogy akár kettővel több meccsen győzött, mint az aranyérmes?
Nem, a szelekcióm pont, hogy figyelembe veszi, hogy egy random európai bajnoknak 8 ki-ki meccset kell játszania azért, hogy bekerüljön a főtáblára, míg az instant főtáblásoknak indul 6 db JAVÍTHATÓ meccsel az egész.Ezt a fajta szelekciód a modelled teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy a feladat komolysága milyen.
Nem torzít, csak semmi értelme annak, hogy a MU vagy a RM eltuazzon saját szemszögükből Bivalybasznád külsőre, hogy lejátsszon 8:0-ás meccseket...érdekes módon, amikor a pl, buli, pd, seria a 4. nem egyeneságon jutott be, kb az is ritka volt, hogy a csoportból tovább jusson, viszont a selejtezőben való elvérzés már annyira nem...
hát jah, leszámítva, hogy tök más...
istenem, hogy egyesek mennyire nem értik... Igen, lehet ilyen. És? Mi köze ennek ahhoz, hogy a jelenlegi BL rendszer a nagyok felé torzít...
Nem, a szelekcióm pont, hogy figyelembe veszi, hogy egy random európai bajnoknak 8 ki-ki meccset kell játszania azért, hogy bekerüljön a főtáblára, míg az instant főtáblásoknak indul 6 db JAVÍTHATÓ meccsel az egész.
Amúgy oké, legyen, csak ugye jelenleg az utolsó automatikus főtáblás a belga bajnok. De ott van automatikusan a főtáblán a skót bajnok is. Őőő izé, szóval szerinted a Fradi nem lenne top 3-as Skóciában? Csak mert izé, szóval, hogy őőő.
Ne haragudj, de ennyi pénzből ennyi "eredményt" felmutatni, az lófasz.De szerintetek semmi eredmény...
khm: https://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-celtic-ferencvaros-selejtezo-2780203A Celtic nem mindig volt bajnok, szóval ez alapján köszönöm kérdésed, de nem.
miután kiállították a ZTE kapusát...majd a visszavágón a MU valami 15 perc alatt lőtt 3-at.
Amúgy de torzit.Nem torzít, csak semmi értelme annak, hogy a MU vagy a RM eltuazzon saját szemszögükből Bivalybasznád külsőre, hogy lejátsszon 8:0-ás meccseket...
Mennyi pénzből picinyem?Ne haragudj, de ennyi pénzből ennyi "eredményt" felmutatni, az lófasz.
Éljen, egy.
Bocsánat, de memóriád az szar. 15 perc alatt volt 3 gól az elején, nem állítottak ki senkit. A 3. után álltam fel.miután kiállították a ZTE kapusát...
Picinyem, az MU piaci alapon kitermeli a pénz.Mennyi pénzből picinyem?
Amikor Gera anno eligazolt, az érte fizetett 1 misi font körüli összeg egy középszint alját jelentette. Amikor a Zenit elvitte Husztit 6 millió eurós TM értékével a középszínt közepén volt. Ez most durván 40 millió eurós értéknek számítana.
Erről meg nemrég írtam...Ha jól látom a mustardnak amúgy van 442 patreonja, 600 Ft-os átlaggal. Neked 23, az átlagot nem tudom, és nem is érdekel. Számolok ugyanannyival. Szóval 20-szor kevesebb pénzt keresel, mint ők. Ehhez képest nekik van 1,3 millió feliratkozójuk, neked 3,7 ezer.
Szerintem akkor itt fejezzük is be.