Sport

Ezúttal a foci VB döntője kapcsán beszélgettünk a labdarúgó világbajnokság kül, és biztonságpolitikai aspektusairól.
Vendégeink: Stier Gábor, a www.moszkvater.com főszerkesztője és Kosztur András, a 21. Század Intézet vezető kutatója.
..
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

320628766_1853486615000457_3666064432307436285_n.png

Ifantino kommentjén jót röhögtem, hogy ez minden idők legjobb VB-je.
Számomra a döntőt leszámítva ez volt a legfelejthetőbb.

Az 1998-as VB-ről egy norvég marokkói meccs 2-2-je élénkebben él, mint ez.
Az argi holland és a döntőt leszámítva ez a vb a kősemmilyen volt.
Részben azért is, mert a meccseket akkor játszották, amikor.

Deschamps-nak talán Llorist is le kellett volna cserélnie Mandanda-ra, ő talán fogott volna tizit, és akkor az utolsó fehér játékosát is lehozta volna ezzel a pályáról. Mindenesetre büntetőrúgáshoz a fehér játékosoknak jobb idegeik vannak úgy tűnik (tudom rasszizmus). Macron most szomorú lesz, nem ölelgetheti a négereit... max. vigasztalhatja (hú, tudom ez még csúnyább megjegyzés volt).

Kemény meccs volt...az is érdekes momentum volt, amikor lejött Rabiot és onnantól kezdve egy afrikai válogatott játszott egy dél-amerikaival.

Hála Istennek a dél-amerikai nyert.

Az összes bukott nemzet (franszoa,angol,német) kikapott, némelyik szánalmasan leszerepelt. Ez örömteli.

Mindent egybevetve, tudatában,hogy ki nyert a végén, nem volt ez egy rossz vb...sőt,minden jó,ha jó a vége! :)

Ifantino kommentjén jót röhögtem, hogy ez minden idők legjobb VB-je.
Számomra a döntőt leszámítva ez volt a legfelejthetőbb.

Az 1998-as VB-ről egy norvég marokkói meccs 2-2-je élénkebben él, mint ez.
Az argi holland és a döntőt leszámítva ez a vb a kősemmilyen volt.
Részben azért is, mert a meccseket akkor játszották, amikor.
Nem volt ez olyan rossz. Covidosan végig feküdtem a csoportmérkőzéseket, talán egyet aludtam be. Nem volt ez olyan rossz. Kiesésiben pedig nagyok voltak a tétek, és egyeseken kifogott.

A VAR kavart be nagyon

Mellesleg a franciák mindkét tizenegyese (a meccs alatt) erősen véleményes volt (Montiel kezezését szándékosnak minősíteni), még jó, hogy nem hármat fújt be a bíró nekik végül. Egy akciógólt lőttek, az szép volt. De a 80. percig a franciák semmit sem mutattak a pályán. Argentinok másodszor szórakoztak el 2-0-s vezetésről (Ausztrálok ellen csak majdnem), megúszták végül. Mindenesetre örülök annak is, hogy Messinek meglett a vb-győzelem is végre. Minden idők egyik legjobbjaként megérdemelte. Mbappé meg így is beállíthatja még Pelé csúcsát, sőt elvileg meg is döntheti még így is.