Sport

pl. Bartus ...

Most úgy elképzelem Kimi Raikkonen 18 év alatti rajongóit 2007ben ... :D

Idióta.

Mottó:
"A szóbeszéd szerint Puskás a meccs előtt is ivott egy kisfröccsöt. Nem is lett belőle jó focista."
:D

Nem értem mi ezzel a gondja egyeseknek.

• Tetszik
Reactions: aquarell
Én absztinensként azt mondanám, hogy necces volt. Aki rendszeresen piál, az persze meg is tapsolja.
Ezt egy gesztusnak érzem a közönség felé.

Ami viszont inkább a nem profi hozzáállást erősíti az az, hogy ez a meccs lefújását követően volt. A gond ezzel az, hogy még a doppingvizsgálat gyaníthatóan nem ment le. Bár már egy ideje nem minősül doppingszernek az alkohol, de nem egy sportoló esetén van valós, vagy koholt védekezés 1-1 doppingeset kapcsán, hogy "belekeverték az italába". Na ha itt valami lett volna benne, és a pisilésnél beüt, akkor azért lett volna szemtörülgetés, amikor mondjuk kap egy 2 éves eltiltást a WADA-tól.
Egy friss Pool szerződéssel a zsebében, valamint egy csoportelsőként való EB részvétel előtt 1 évvel.

• Tetszik
Reactions: Ocses and alali77
Egy országban ahol családok százezreit bassza szét a szesz? nincsen ezzel semmi probléma
Egy sztár játékos aki tinik tízezreinek lehetne a céltudatosságával példakép? nincsen ezzel semmi probléma
"Ha lenne pálinkám már nem lenne" mentalitás, ez kell ebbe az országba.

Sztem még így volt jó, ahogy tette. Ez foci, nem sakk klub.
Ez a közeg a vagány srácokat jobban kedveli, mint a zsúrpubikat.
Tud focizni, tud beszélni és tud együtt ünnepelni a szurkolókkal.
Ez már Szalai óta így megy, így van biztatás, akkor is ha egyszer, kétszer beszopunk, szarul megy. Mert így lesz egy közülünk.

Azzal a hibájával együtt, hogy persze egy 100 % profi sportoló nem iszik, főleg nem közvetlen meccs után idegen italból. De ki a tökömet érdekli ez. Így pont még szerethetőbb.

Persze sok itthon az alkesz, de nem több mint máshol a környéken.
Nem célja nekik példát mutatni, hanem a rajongókkal az ultrákkal egy hullámhosszon lenni. Sztem ez a Bartus féle fanyalgás, csak egy focitól idegen közeg értetlenkedő, irigykedő bírálata. Most nem tudnak a fociba rúgni, így görcsösen keresik máshol a fogást.

Tökéletes este volt, tökéletes ünnepléssel. Akinek nem tetszik kapcsoljon át a séfek séfére.

Sztem még így volt jó, ahogy tette. Ez foci, nem sakk klub.
Ez a közeg a vagány srácokat jobban kedveli, mint a zsúrpubikat.
Tud focizni, tud beszélni és tud együtt ünnepelni a szurkolókkal.
Ez már Szalai óta így megy, így van biztatás, akkor is ha egyszer, kétszer beszopunk, szarul megy. Mert így lesz egy közülünk.

Azzal a hibájával együtt, hogy persze egy 100 % profi sportoló nem iszik, főleg nem közvetlen meccs után idegen italból. De ki a tökömet érdekli ez. Így pont még szerethetőbb.

Persze sok itthon az alkesz, de nem több mint máshol a környéken.
Nem célja nekik példát mutatni, hanem a rajongókkal az ultrákkal egy hullámhosszon lenni. Sztem ez a Bartus féle fanyalgás, csak egy focitól idegen közeg értetlenkedő, irigykedő bírálata. Most nem tudnak a fociba rúgni, így görcsösen keresik máshol a fogást.

Tökéletes este volt, tökéletes ünnepléssel. Akinek nem tetszik kapcsoljon át a séfek séfére.
Semmiképp nem akarnék Bartus mögé felsorakozni. :cool:
Nekem már annak idején feltűnt ez a dolog (mármint az idegen italból ivás), amikor először lehozták a videót (én nem láttam élőben a meccs utáni történéseket).
Abban biztos vagyok, hogy manager-e leb@szta a sárga földig a felelőtlenség miatt. (mindketten a focijából élnek)

• Hűha
Reactions: Halfdan
Semmiképp nem akarnék Bartus mögé felsorakozni. :cool:
Nekem már annak idején feltűnt ez a dolog (mármint az idegen italból ivás), amikor először lehozták a videót (én nem láttam élőben a meccs utáni történéseket).
Abban biztos vagyok, hogy manager-e leb@szta a sárga földig a felelőtlenség miatt. (mindketten a focijából élnek)

Valahogy elég nehéz elképzelni, hogy majd pont a Carpathian Brigade fogja tönkretenni Szobo karrierjét, belekeverve vmi szart a páleszbe...

Valahogy elég nehéz elképzelni, hogy majd pont a Carpathian Brigade fogja tönkretenni Szobo karrierjét, belekeverve vmi szart a páleszbe...
Emlékszel még Sidi Péterre?
De alapvetően nem kell szándékosnak sem lennie.
A lényeg annyi, hogy most minden rendben volt, de ebből nem szabad rendszert csinálni!

• Tetszik
Reactions: Ocses
Magkaptuk a románokat :D
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Vicces
Reactions: Bubu bocs
Egy országban ahol családok százezreit bassza szét a szesz? nincsen ezzel semmi probléma
Egy sztár játékos aki tinik tízezreinek lehetne a céltudatosságával példakép? nincsen ezzel semmi probléma
"Ha lenne pálinkám már nem lenne" mentalitás, ez kell ebbe az országba.
Az igazán gáz az, h azok háborodtak most fel, akik körmük szakadtáig védték Herczeg Zolit meg Stohlt.

Az igazán gáz az, h azok háborodtak most fel, akik körmük szakadtáig védték Herczeg Zolit meg Stohlt.
Hát, én háboroghatok mert egyiket sem védem.
A Herczeget nem tudom mivel és mennyivel vitték be, de a Stohlt sokkal hosszabb időre kellett volna bebaszni a dutyiba mint visszaesőt.
Ja igen, remélem Kerni is kipontozódik lassan a vezetésre jogosultak köréből.

És igen, én libsi vagyok. :)

Ha már sport !

Ez a kép 2019-ben készült ! jól látszik hogy mekkora volt denis cyplenkov !

Devon itt 110kg denis meg 144 kg !

2018-ban denis hülyére verte devont 5-0-ra

71699406_2400551856868011_2845446409472180224_n.jpg

íme 2023 a várva várt pillanat ! Denis 128kg fogyott 5 év kihagyás után devon pedig már 120kg itt

Sajnos denis kikapott ami várható volt most 4:0 -ra

És hogy mi volt 2018-ban ? Hát ez
https://www.youtube.com/watch?v=FoFCP2NxLRw&t=42s

• Tetszik
Reactions: fip7
Ha már sport !

Ez a kép 2019-ben készült ! jól látszik hogy mekkora volt denis cyplenkov !

Devon itt 110kg denis meg 144 kg !

2018-ban denis hülyére verte devont 5-0-ra

71699406_2400551856868011_2845446409472180224_n.jpg

íme 2023 a várva várt pillanat ! Denis 128kg fogyott 5 év kihagyás után devon pedig már 120kg itt

Sajnos denis kikapott ami várható volt most 4:0 -ra

És hogy mi volt 2018-ban ? Hát ez
https://www.youtube.com/watch?v=FoFCP2NxLRw&t=42s
Devon laratt stilusa nagyon nem tetszik ! Karját mutogassa meccs közben meg nagyképűsködik miközben ő 5 évig versenyzett míg a másik meg évekig lábadozott műtét után . Ha denis nek nincs egészségügyi problámája akkor devon a fasorban sem lenne hozzá ! :hadonaszos:

"... nyert a Schalke a Hannover ellen" lesz a vége? :D

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
"Hat-három a végeredmény. Beteljesült álom.
Magyarország neve hangzik szerte a világon.
Távolbalátókon Hidegkutit látták,
Puskás, Czibor, Grosics játékát csodálták.
Diadal volt e viadal kilencven szép perce.
Virágeső hulljon a nagy magyar tizenegyre.
Négy-kettő a félideje, eredmény hat-három.
Bizonyítja, hogy csapatunk első a világon.
Körülültük a rádiót a fütött szobában.
Ott szurkolt az egész család, izgalomban, lázban.
Mikor egy gólt nem adtak meg, sorban elnémultunk.
De Szepesi szólt: „Löjj, Öcsi!" s mi már mosolyogtunk.
Most a ködös Albionban, ha futballról lesz szó,
6–3 és „Hungary" lesz sokáig a jelszó.
Köszönjük a szép győzelmet, magyar fiúk, néktek.
S addig is, míg hazatértek, hálánk száll felétek.
Boldog, büszke magyarokként kiáltjuk egy szálig:
Éljenek a mi fiaink, éljenek sokáig."

(1953as remekmű)