Sport

Halász Bence ezüstérmes kalapácsvetésben!

@PavolR Legalább a saját olimpiai versenyzőitekről raknál be valamit. Transzukrán lettél? :)
de még milyen szép ezüst ez!
Anyukája kint nézte, apukája, Tamás meg Jánoshalmán a volt atléta és rögbis barátokkal :)
iszonyú mennyiségű HP fogyott :D
meg dinnye ;)

Kokó is nyilatkozott erről:
"A párizsi olimpián a női ökölvívók között ringbe léphetett az algériai Imane Helif, holott a 2022-es világbajnokságot követő gendervizsgálaton róla és négy másik női ökölvívóról kiderült, hogy biológiailag férfi. Kovács Kokó István, aki az említett vb-n az AIBA főtitkára volt, elmondta, nem véletlenül zárták ki utólag az algériait, ugyanakkor szerinte több mint érdekes, hogy az olasz Carini elleni meccsig senki sem tiltakozott az indulása ellen."

Nem tudom srácok...nem akarom ismét előhozni, de ez egy edzésen készült fotó...mé kell neki tökvédő???? Még a végén igaz lesz, hogy szégyenszemre neki nagyobb van mint nekem???? :D
k-p-2024-08-05-190134232.png

A török ezüstérmes lövöről némi infó:
"Kétségtelenül az idei olimpia sztárja, az 51 éves török sportlövő, Yusuf Dikeç.
A lazaság királya volt a technikai kütyükkel, stabilizátorokkal, spéci lencsés szemüvegekkel élő robotokká alakított többi sportoló között.
Zsebre tett kézzel, szemüvegben, két nyitott szemmel lőtt, és ezüst érmet szerzett. A netet elárasztották a róla készült mémek.
Bár mindenféle hírek terjedtek el róla, hogy válás után unalmában kezdett el lőni, ez természetesen nem igaz. Régi sportolói múlttal rendelkezik.
2001-ben kezdte el a sportlövészetet. Azóta Dikeç a katonai nemzeti csapatban és a nemzeti csapatban is versenyez. Többször lett török bajnok, és országos rekorder a pisztolyversenyek különböző kategóriáiban. 2006-ban a norvégiai Renában megrendezett CISM katonai világbajnokságon új világrekordot állított fel 25 méteres középtüzelésben . Bronzérmet szerzett a 10 méteres légpisztolyos versenyszámban a 2012-es ISSF Világkupa-döntőn. 2013-as Európa-bajnokságon dupla aranyérmes lett. Még van egy rakás érme, ami mellé most az olimpiai ezüstöt is megszerezte.
A nyitott szemű lövés nem véletlen. A török csendőrség nyugalmazott altisztje , a Jandarma Gücü Sportklub tagja. A fegyveres erőknél a kétszemes lövést favorizálják, amely széles látószöget ad. Az egy szemes lövés csak a célpontra koncentrál.
A zsebre tett kéz sem a lazaság jele, hanem a pisztoly pontlövészet oktatott technikája. Ha szabadon lóg a kéz, akaratlanul is megmozdulhat a test és a fegyver."

Nem tudom srácok...nem akarom ismét előhozni, de ez egy edzésen készült fotó...mé kell neki tökvédő???? Még a végén igaz lesz, hogy szégyenszemre neki nagyobb van mint nekem???? :D
k-p-2024-08-05-190134232.png
Ha a sportolónőket nem érdekli...
Egységesen le kellett volna lépnie mindenkinek és problem solved.
Miért nem szoltak az elején?
Gusztustalan a taktikázás és a hiszti. Amíg ide jutott az algír, nem tépte a száját senki...nem a miénket püföli, nem gond alapon.
Kvótaszerzés közben nem tünt fel senkinek semmi? A magyar boxvezetők verették el Lucát, az olaszok az olasz lányt,stb...
Legközelebb tessenek felkészülni az ellenfelekből, és LELÉPNI azonnal ha ilyen van.

Ha a sportolónőket nem érdekli...
Egységesen le kellett volna lépnie mindenkinek és problem solved.
Miért nem szoltak az elején?
Gusztustalan a taktikázás és a hiszti. Amíg ide jutott az algír, nem tépte a száját senki...nem a miénket püföli, nem gond alapon.
Kvótaszerzés közben nem tünt fel senkinek semmi? A magyar boxvezetők verették el Lucát, az olaszok az olasz lányt,stb...
Legközelebb tessenek felkészülni az ellenfelekből, és LELÉPNI azonnal ha ilyen van.
11:20-tól választ kapsz a kérdéseidre.
Így és ezzel teljes a kép.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

11:20-tól választ kapsz a kérdéseidre.
Így és ezzel teljes a kép.
Nem kaptam választ...
Tudták, hagyták, ennyi.
A kvalifikáció végén, bőven az olimpia előtt már létező probléma volt a dolog...
Luca felkészítését végző szakemberek ezen információk birtokában (22-23 teszt) mit csináltak mikor a nevek megjelentek?
Ja, pénz?
Megint ott vagyunk ahonnan elindultunk. Szövetségek szállították a húst a vágóhídra.
Luca helyében szétperelném az egész kupit.

Annyit azért hozzáfűznék, hogy a mozgáskordináció és a térlátás sem a nők erőssége. Ezek is kellenek a sporthoz...
Az USA világbajnok női csapatott 12:0-ra verte el a wrexham öregfiúk csapata, ahol 50-60 éves férfiak játszottak..
Nem sok ötveneset láttam...

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0 and fip7
Luca Kőszegen.
Nagy volt a buli!!

Annyit azért hozzáfűznék, hogy a mozgáskordináció és a térlátás sem a nők erőssége. Ezek is kellenek a sporthoz...

Nem sok ötveneset láttam...