saját butaságának köszönheti. mint azt el is ismerte a riportjában.Blanka 4.
De milyen verseny volt. Majdnem bronz. 10cm
HA bízik magában, és elmegy az amerikaival, akkor most lehetne egy szép, értékes ezüstérme.
sajnos rosszul döntött
saját butaságának köszönheti. mint azt el is ismerte a riportjában.Blanka 4.
De milyen verseny volt. Majdnem bronz. 10cm
de még milyen szép ezüst ez!Halász Bence ezüstérmes kalapácsvetésben!
@PavolR Legalább a saját olimpiai versenyzőitekről raknál be valamit. Transzukrán lettél?![]()

ott, akkor kellett dönteni. Ennyi.saját butaságának köszönheti. mint azt el is ismerte a riportjában.
HA bízik magában, és elmegy az amerikaival, akkor most lehetne egy szép, értékes ezüstérme.
sajnos rosszul döntött
HP?de még milyen szép ezüst ez!
Anyukája kint nézte, apukája, Tamás meg Jánoshalmán a volt atléta és rögbis barátokkal
iszonyú mennyiségű HP fogyott
meg dinnye![]()

Semmiféle további magyarázatra nem szorul ez az ügy, teljen világossá és érthetővé tette.
Esélyesen házi pálinka

Ha a sportolónőket nem érdekli...Nem tudom srácok...nem akarom ismét előhozni, de ez egy edzésen készült fotó...mé kell neki tökvédő???? Még a végén igaz lesz, hogy szégyenszemre neki nagyobb van mint nekem????
![]()
11:20-tól választ kapsz a kérdéseidre.Ha a sportolónőket nem érdekli...
Egységesen le kellett volna lépnie mindenkinek és problem solved.
Miért nem szoltak az elején?
Gusztustalan a taktikázás és a hiszti. Amíg ide jutott az algír, nem tépte a száját senki...nem a miénket püföli, nem gond alapon.
Kvótaszerzés közben nem tünt fel senkinek semmi? A magyar boxvezetők verették el Lucát, az olaszok az olasz lányt,stb...
Legközelebb tessenek felkészülni az ellenfelekből, és LELÉPNI azonnal ha ilyen van.
Nem kaptam választ...11:20-tól választ kapsz a kérdéseidre.
Így és ezzel teljes a kép.
Nálam a HP hülye picsa marad mindörökre, a pálinka meg isszuk, nem elnevezzük.Esélyesen házi pálinka![]()

Nem sok ötveneset láttam...Az USA világbajnok női csapatott 12:0-ra verte el a wrexham öregfiúk csapata, ahol 50-60 éves férfiak játszottak..
Annyit azért hozzáfűznék, hogy a mozgáskordináció és a térlátás sem a nők erőssége. Ezek is kellenek a sporthoz...![]()
Az orosz ökölvívó lány kihívta Imane Khelifet, hogy bosszút álljon a megvert lányokon | bedezsolt.hu
Az orosz bokszoló, Azalia Amineva kihívta az algériai Iman Khelifet, hogy megbosszulja a lányokat, akiket megvert a párizsi olimpián.A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) korábban engedélyezte Khelifnek és a tajvani Lin Yuetingnek, hogy a párizsi olimp...bedezsolt.hu
Nem sok ötveneset láttam...
Látszik a mozgásán, hogy pali..de nem túl képzett...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..