Máris nem arról, van szó, hogy milyen problémákkal küzd a Suholy SU-57 sorozatgyártása, hanem a semmiről, hisz nem is írtam olyat, hogy SU...Közben megy a nyafogás, hogy esik a szinvonal. Gratulálok. Egy oldalt sikerült szétbaszni ezzel.![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Máris nem arról, van szó, hogy milyen problémákkal küzd a Suholy SU-57 sorozatgyártása, hanem a semmiről, hisz nem is írtam olyat, hogy SU...Közben megy a nyafogás, hogy esik a szinvonal. Gratulálok. Egy oldalt sikerült szétbaszni ezzel.![]()
Kérlek, ha nem érted a kommentet ne szólj hozzá.Kérlek ennek a gépnek a nevét a jövőben semmilyen formában ne írd le, mert ha jól számolom ez már a harmadik mutáns változat.
RavaszValószínűleg igazad van. Jogszabályokban és szakirodalomban én legtöbbször a lőszer megfogalmazással találkozom, de ezen a részén nem fogok fennakadni.
Tank.
Nekem ugy tanitottam hogy 19040-50es évekig bizony ugyhivtak hogy ravasz aztan jott a kommunista/szoci idoszak ahol ez nem volt elfogadott es atneveltek mindenkit a mai ismertre..szerencsere tanaraink leszartak melyiket hasznaljak ha tudjuk hogy nincs ott az ujjunk csak ha tuzelni akarunkA ravasz meg a töltény is teljesen rendben lévő, csak régebbi, akkoriban teljesen szabatos megnevezések.
Csak azóta valaki kitalálta, hogy úgy nem jó hanem így jó..
Én az Elsütő billentyűt alias Ravaszt egy szoc fegyver leírásban C alakú fémből készült elműködtető billentyűzetnek olvastam mint hivatalos megnevezése!
Ügyeletes tisztmi lenne a magyar megfeleloje az orderly-nek?
Um: Orderly Officer
/es nem, a kuldonc nem az igazi/
az sem az igazi.Ügyeletes tiszt
Khm kerem, akarod mondani “szolgalati maroklofegyver”Amúgy pisztoly mindenkinek (minden lövésznek) jár vagy csak altiszteknek, tiszteknek?
Hagggyáá má!Khm kerem, akarod mondani “szolgalati maroklofegyver”
Szolgalati nagyon faj ha ezzel eltalallakHagggyáá má!
A BREN meg szolgálati váll-kétkéz fegyver?!?![]()
Nagyon nagy baj en ugyan ugy fekvoztetnem a civilt ezért hogy PISztoLy(papírforma szerint igazad van, de élő ember nem hívja így!)
Nagyon nagy baj en ugyan ugy fekvoztetnem a civilt ezért hogy PISztoLy![]()
MaroklofegyverPisztoly. (Ne b már fel 600 éve az a neve! )
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..